2777
2789

ازشون دفاع نمی کنم

ولی یادتونه چند وقت پیشا تو سایت هی یسریا می گفتن هوا بوی عید میده و اینا از قصد ؟

اینم یه چیزی مثل اونه

که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی میشه مثلا تاپیک ناهار بزنیم؟دقیقا توضیح بده چه اتفاقی میوفته

نه منظورشون اینه که اون کباب ناهار، از همون "گوسفند های طفلی و مادر مرده" درست میشه و عیبی هم نداره اما توی عید قربان نباید کشته بشن اون گوسفندها

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

کسی که روزه میگیره اب و غذا در اختیارش بوده و تونسته به نفسش غلبه کنه خیالتون راحت روزه دار ها با این چیزها وسوسه نمیشن که بخواد دلشون بکشه اما شما با کارهاتون و احترامی که قائل میشید میزان شخصیت و تربیت درست خانواده تون رو به نمایش میگذارید

کسی که روزه میگیره اب و غذا در اختیارش بوده و تونسته به نفسش غلبه کنه خیالتون راحت روزه دار ها با ای ...

مگه من چیکار کردم عزیزم من اگه روزه هم باشم غذا درست میکنم دهن بچم میزارم با این چیزا دلم نمی لرزه بحث احترام به عقاید دیگرانه

ازشون دفاع نمی کنم ولی یادتونه چند وقت پیشا تو سایت هی یسریا می گفتن هوا بوی عید میده و اینا از قصد ...

هر دوتاش اشتباهه اما بعضیام خودشون عزادار نشون میدادن اما همزمان همه خریداشون کرده بودن گذاشته بودن تو کمد

مگه من چیکار کردم عزیزم من اگه روزه هم باشم غذا درست میکنم دهن بچم میزارم با این چیزا دلم نمی لرزه ب ...

نه با شما نبودم روی صحبتم با اون افرادی بود که میچرخن و عمدا جلوی فرد روزه دار با سر و صدای الکیغذا میخورن خواستم بفهمن چخبره و الکی خودشون خسته نکنن

منظور اسی چیز دیگه بود نگرفتی چی شد

نه فهمیدم من دیدم این چند روز یه عده فکر غلط افتاده تو سرشون گفتم حالا که بحثش شده اینو بگم بیخودی خودشون خسته نکنن که بخوان به قول خودشون روزه دار رو ناراحت کنن و اینا روزه دار با این چیزا ناراحت نمیشه

چی میشه مثلا تاپیک ناهار بزنیم؟دقیقا توضیح بده چه اتفاقی میوفته

نه دیگه طرف مخصوصا داره توهین میکنه .تو نگو ناهار چی دارید بگو غذا چی دارید .ناهار میتونه مال بچه باشه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

هر دوتاش اشتباهه اما بعضیام خودشون عزادار نشون میدادن اما همزمان همه خریداشون کرده بودن گذاشته بودن ...

خب از کجا معلوم ؟ من بنظرم این قضاوت بیجاست البته با احترام

مسئله انسانیته که متاسفانه خیلیامون فقط ادعاشو داریم

که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤

کسی که روزه میگیره اب و غذا در اختیارش بوده و تونسته به نفسش غلبه کنه خیالتون راحت روزه دار ها با ای ...

مساله میدونی چیه .طرف مخصوصا داره به عقیده مسلمونا توهین میکنه .

کاری نیست که غذا چی داره بخوره .و اینا .این شخص داره بی احترامی میکنه .تنها راه اینجور جواب دادنها اینه روزه باشی و ماه رمضون اینقدر احترام بگذاری بی احترامی اون ادم را بشوره ببره .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .