2777
2789
عنوان

عفونت شدید گوش

10 بازدید | 15 پست

چندروزه بخاطرعفونت شدید گوشم سرگیجه دارم وکلی بالا میارم خیلی ضعیف شدم معدمم ازیطرف میسوزه نمیتونم غذابخورم یا بلندشم دیشب زیرسرم بودم الان چیکارکنم یکم جون بگیرم

انگارحساسیت ب داروهام دادم بدنم کهیرزده

خرما و ارده گفتم بخورم نمیدونم بدترم کنه یانه

دیگه چیکارکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرگیجه شدید داری؟

اره روز اول بقدری شدید بودحتی نشسته هم نمیتونستم راه برم یابخابم😭خیلی هم بالا اوردم دیروزم تقریبا ده بار بالا اوردم الان شدیدا سوزش معده دارم

اره روز اول بقدری شدید بودحتی نشسته هم نمیتونستم راه برم یابخابم😭خیلی هم بالا اوردم دیروزم تقریبا د ...

منم گفتن مایع گوشت تکون خورده

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

منم گفتن مایع گوشت تکون خورده

بهترشدی؟؟

دوسه هفتس دارم جون میدم دیشب باز حالم بدشد رفتم ی دکتردیگه😫کلی چرک خشک کن نوشته فرص و امپول😭بدنم خیلی ضعیف شده نمیکشه

بهترشدی؟؟دوسه هفتس دارم جون میدم دیشب باز حالم بدشد رفتم ی دکتردیگه😫کلی چرک خشک کن نوشته فرص و امپو ...

ببین من چندساله درگیرم نمیتونم تو خاب پهلو ب پهلو بشم نباید سریع از جام پاشم سر و کردنمو نباید زیاد تکون بدم سریع حالت تهوع میگیرم نمک نباید زیاد بخورم

ببین من چندساله درگیرم نمیتونم تو خاب پهلو ب پهلو بشم نباید سریع از جام پاشم سر و کردنمو نباید زیاد ...

☹️ب من فقط گفتن عفونت خیلی شدید داری همین ینی خوب میشم اولین بارم اینجوری میشم☹️

☹️ب من فقط گفتن عفونت خیلی شدید داری همین ینی خوب میشم اولین بارم اینجوری میشم☹️

بمن هم گفتن عفونت شدید داری ولی ادامه دارشد

انشالله زودترخوب بشینمن همین الانشم کم اوردم دیگه

من که افسردگی گرفتم کم کم از آسانسور ترسیدم هزاران مشکل دیگه