2777
2789
عنوان

ناراحتم

1 بازدید | 8 پست

یکی از اقواممون زنگ زد گفت بیا بهم خونه تکانی کمک کن.بنده خدا هم تنهاست.منم شرایطم روحیم خوب نیست واسه خودم حوصله م نمیکشه خونه تکونی کنم چه برسه به دیگران .خونهش هم یه شهر دیگه ست که یک ساعت باهاش فاصله دادم و وسیله نقلیه هم ندارم.زنگ زد گفت بیا ،گفتم نمیام ناراحت شد گفت دیگه اصلا این ورا نیا

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااااا😐چه توقع هایی داره.اصلا برات مهم نباشه.

خودشم بنده خدا دست تنهاست ولی من حوصله م نمیکشه از این شهر برم یه شهر دیگه .همه اقوام تو شهر اونا هستند ولی به من گیر داده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بیخیال بابا خب کمکی بگیره مگه شما خدمتکاری

وضعیت مالیش خوب نیست .ولی همه ی اقوام تو شهر اونا هستند اگه یه روز تعطیل همشون جمع بشن بهش کمک کنند یه روزه تموم میشه ولی همش به من گیر داده من حوصله ی خودم رو ندارم