2777
2789

خونه

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

ارمنستان

پیش خانوادم

😍

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخام برم خونه خالم اگه خدا بخواد مسافر ساری هستم

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

خونه

پسرم کنکور داره

از اونطرف دیگه وسعمون به مسافرتم نمیرسه.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

میریم دو سه روز خونه باغ روستامون

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

خونه

فقط چون اقواممون همه جای ایران پراکنده هستن و فقط به مناسبت نوروز جمع میشیم میرم دیدنشون. ( ریا نباشه ۵۰ درصدش برای عیدی یه😁😅)

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

بستگی به شرایط کشور داره

اکر آروم باشه که نصف عید رو تهران با خانواده ام هستم نیمه دوم رو میرم شهرستان پیش خانواده شوهرم

اگر اوضاع هم بهم بریزه که نمیدونم دیگه شاید بریم خونه مون تو شمال

تو یکی از روستاهای شمال سه ساعت با تهران فاصله داره خونه داریم تو منطقه کوهستانی