2777
2789
عنوان

کیا ورزش trxمیرن

2 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من سه ساله بدنسازی میرم ولی خوب سرشونه هام پهن شده عضلات کول هم رشد کرده که خوب بالاتنه پهن نشون میده من دوستندارم مربی گفت بیا trx شروع کن

فردا قراره برم trx شنیدم خیلی سخته ولی کسایی که بدنسازی رفتن میتونن از پسش بر بیان؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دو ماه رفتم اسیب دیدم 💔 خیلی مراقب باش

ای وای چرا؟؟ چیشده بود؟؟ من با مربی خصوصی برداشتم چون گفتم تابحال انجام ندادم یه چند دوره خصوصی بگیرم که راه بیوفتم بعدش برم عمومی

سخت نیست باید اصولی انجام شه

حتما همونطوری که مربیت میگه انجامش بده

دفعات اول یه کم بدن درد داری که بعد اوکی میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سخت که هس استفامتی همش😂💔🗿ولی میتونی انجام بدی آره اولش یکم شاید سخت باشه عادت میکنی چیزی نیس

اوه اوه 🤦♀️🤦♀️چقدر طول میکشه ادم عادت کنه؟؟ مثل بدنسازی نیست که پهن نشون بده شونه و بالاتنه رو

من خودم بدنسازم اگه از سرشونه پهن و عضلانی بدت میاد چرا اینقدر سرشونه هاتو تمرین دادی؟؟مگه مربی ندار ...

خوب مربی برنامه داد هرچی میگفت اجرا میکردم حتی بهشم گفتم خیلی پهن شده گفت همه از خداشونه

ای وای چرا؟؟ چیشده بود؟؟ من با مربی خصوصی برداشتم چون گفتم تابحال انجام ندادم یه چند دوره خصوصی بگیر ...

پشتم بین دو تا کتف به شدت آسیب دید . دیگه نتونستم ورزش کنم از دردش. با استراحت و دارو خوب شد دردش بعد ۶ ماه. منم دیگ ورزش سنگین نرفتم بدنسازی هم نرفتم. رفتم پیلاتس و یوگا. برای بدن من این دوتا مناسب تر بود.

سخت نیست باید اصولی انجام شه حتما همونطوری که مربیت میگه انجامش بده دفعات اول یه کم بدن درد داری که ...

حتی اکه بدنسازی هم کار کرده باشی بازم دفعات اولش بدن درد داره تو trx ؟؟ مربی میگفت نمیخوای پهن نشون بدی بیا trx فعلا از بدنسازی فاصله بگیر تا بعذ ببیتیم چی میشه

مندوماهه میرم ورزش باحالیه رژیم رعایت کنی لاغری و فرمدهی خوبی دارهسخت نبود برام زیاد...جذابه اتفاقا ...

من فردا جلسه اولمه بازوها رو هم فرم میده؟؟

میدونی بدنسازی تا الان کار میکردم سه سال حدودا

خیلی پهن نشون داده بالا تنه ام رو

خوب مربی برنامه داد هرچی میگفت اجرا میکردم حتی بهشم گفتم خیلی پهن شده گفت همه از خداشونه

بعید میدونم کسی از خداش باشه 😅😅چون مردونس

من خودم مربیم و بعد از ۱۵ سال تمرین حرفه ای و کلی دارو و مکمل هنوزم فرمم اسکینی و ظریفه

باید فرم دلخواهت به مربیت بگیو طبق اون برنامه بده

اگه بدنت فرم بگیره و بخوای تغییر بدی پوستت ترک میخوره و درد سر میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حتی اکه بدنسازی هم کار کرده باشی بازم دفعات اولش بدن درد داره تو trx ؟؟ مربی میگفت نمیخوای پهن نشون ...

اره چون کشش زیاده ولی خوب کمتر از یه ادم معمولی