2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا گرفتن اجرا و نظارت خیلی زمان میبره

اما بعد لیسانس بتونی تو دفاتر مهندسی کار پیدا کنی خوبه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

من معماری هستم و پروانه اشتغال نظام هم دارم ولی دریغ از یه مترمربع کار

ولی پارتنرم مهندس عمران هست و مرتب با پروانهش کار میکنه و شرکت داره

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

همسر من معماریه... حساب کن از روزی ک مدرک بگیری و۳سال بگزره و فرض بر این که همون سال اول قبول بشی باید ۳سال بگزره

و بهت سهمیه تعلق بگیره ۴سال بعد مدرکت بهت چندر قاز میدن

تا زه بتونی کار کنی

عملا ۴سال بعد مدرکت حقوقی نداری باید بری کار ورزی و یا کلاس اتوکد و..تریدی موس و...چندسال بگذزه درجه ۱ و...بشی بماند بتونی صبر کنی و در اخر شرکت بزنی و کارفرما بیان وبهت کار بدن نونت تو روغن

اگر شرکت نزنی و کارفرما نیاد سراغت

عادی با مدرک نظام سهمیت بخوای کارکنی و...شاید الان تو این زمان حدود ۳۰تومن نهایت خیلی ۵۰تومن بتونی کار کنی

و کلی باید نرم افزار بلد باشی

نه معماری طراحی داره، عمران محاسباتوقتی بندهخدا پارتنرم مرتب در حال کار و تلاش و پروژست

سخته عمران ؟ برای دختر خوبه؟

ببخشید ولی درآمد حدودی چقدره ؟