2777
2789
عنوان

یادگاری

68 بازدید | 9 پست

همه گفتن ک تو رفتی ولی گفتم دروغه دنیای من اروم بخواب عشق اسمونی😭🖤1404/10/19

ای کاش تو باز آیی و من پای تو بوسم در سجده روم صورت زیبای تو بوسم هرجا که برفتی و دمی جای گرفتی انجا بروم گریه کنان جای تو بوسم پدرم💔

وای لعنت به این تاریخ

💔

ای کاش تو باز آیی و من پای تو بوسم در سجده روم صورت زیبای تو بوسم هرجا که برفتی و دمی جای گرفتی انجا بروم گریه کنان جای تو بوسم پدرم💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۴۰۴ منفورترین تاریخ عمرم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
کردمم

ایدا انگار از یه چیزی فرار میکنی از یه تعهد یا داری پنهانکاری میکنی ک نکن اصلا نکن ب ضررته زرنگی یا نمیدونم جاسوسی چیزی داری میکنی پیگیر چیزی هستی ک خیلی ب ضررته اینارو رهاکنی زندگیت عالی میشه

ایدا انگار از یه چیزی فرار میکنی از یه تعهد یا داری پنهانکاری میکنی ک نکن اصلا نکن ب ضررته زرنگی یا ...

اهاا باشع مرسی عزیزمم💗

پستی ک درمورد شوهرمه رو گذارش زدی چون پاک نشده هنو

اره عزیزم زدم کع