2777
2789
عنوان

مامانا کمک😥

1 بازدید | 16 پست

دخترم یک سالو نیمشه .سرما خورده بردیم دکتر براش سرم نوشته ،شربت آزیترومایسین،شربت آموکسی کلاو،شربت ضد سرفه گریاهی،پلارژین ،ولی خلط سینش کم نمیشه اصلا چیکار کنم شما تجربه دارید؟

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموکسی کلاو وآزیترو رو باهم داده؟

ن رفتم پیش دوتا دکتر

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

حتما به دکترش بگو تواین چهار روز اونم دوتا شربت قوی انتی بیوتیک حتما باید اثرمیکرد دیگه ....شاید انت ...

امروز میرم . گفتم شاید شماها تو شرایط مشابح من بودید

الان کدومو میدی؟ آنتی بیوتیکو میگم

دو روز اول آموکسی الان آزیترو .دریغ از یک ذره تغییر

ی دستمال گرم کن بذار رو سینه اش سیب هل دارچین میخک با آب بذار خوب بپزه بعد سیب رو تو همون آب له کن ب ...

ممنون عزیزم .بخور هم دوبار دادم

دو روز اول آموکسی الان آزیترو .دریغ از یک ذره تغییر

آزیترومایسین تا ۵ روز باید بدی انشالله خوب میشه این جور مریضیا تا دوهفته یا یک ماهم شده طول بکشه مایعات گرم زیاد بده بهش آب سیب حتما بده به دانه دم کن بده بهش

اگه تب اینا نداره زیاد جای نگرانی نیس خلط سینه طول میکشه تا خوب شه اما اگه تب داره حتما ببردکتر

تب نداره . باشه عزیزم ممنون ک اومدین تایپکم