2777
2789
عنوان

وام بلو

1 بازدید | 13 پست

خانما برای فعال شدن وام ده میلیونی میانگین مبلغ توو حساب چقد باید باشه.الان ده پانرده روزه توووش ۱۰تومن دارم زده میانگین مبلغ ۱۲میلیون تومن.ولی وامی فعال نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده پانزده روزه که وام نمیده

باید سه ماه پول بخوابه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اگه اولین باره سه ماه باید ده بمونه..یام مثلا یه ماه پول نداشتی سه تومن حداقل باشه تو حسابت ولی ماهای دیگه پولت از ده بیشتز باشه که میانگین بالا بیاد

بعد از اولین وامی که گرفتی دیگه سه ماه معطلی نداره بعدی فوری باز میشه برات

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

فک کنم ویپاد بده.ولی من ک توو ویپاد وام فعال دارم تا اونو ندم دیگه نمیتونم جدید بگیرم

من کلت اهل وام نیستم ولی گفتم شاید فعلا وام ندن ک اوضاع اوکی شه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
اگه اولین باره سه ماه باید ده بمونه..یام مثلا یه ماه پول نداشتی سه تومن حداقل باشه تو حسابت ولی ماها ...

اره اولین باره.پس سه ماه حتما باید باشه.اخه ویپاد براساس سکه بود ممکن بود تو ده روزه وامت فعال شه چون موجودی حساب بالا بوده

اره اولین باره.پس سه ماه حتما باید باشه.اخه ویپاد براساس سکه بود ممکن بود تو ده روزه وامت فعال شه چو ...

نه بابا ویپاد فرق داره

ویپادم الان بد شده من دیگه باهاش کار نمیکنم فقط اقساط وام پرداخت میکنم باهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

ب خاطر این شرایط فعلی هیچ بانکی فک کنم وام نده

میگن اسفند نمیدن.اما من بلو پارسال اسفند گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40