2777
2789
عنوان

روزه گرفتن

126 بازدید | 13 پست

اگه تو این برهه زمانی روزه میگیری نماز میخونی و حجاب داری بهت افتخار میکنم خودت هم افتخار کن با این همه هجمه هنوزم پای اعتقاداتت وایستادیم ❤️❤️❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوشحال شدم با این تاپیک😍🌸

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

کسی که روزه میگیره حتما به حق الناس هم اهمیت میده

نه

خیلیا اهمیت نمیدن

عموم صف اول نماز جماعت هست ولی ارث پدرم رو بالا کشید

حتمی نیس

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

خب اونا نماز و روزشون واقعی نیست

همین دیگه

میگم کسی که ظاهری ادا درمیاره ارزش نداره

ولی اگر کسی همه چیش اوکی باشه ، قابل احترام و ستایش هست

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱