2777
2789
عنوان

روزه گرفتن

126 بازدید | 13 پست

اگه تو این برهه زمانی روزه میگیری نماز میخونی و حجاب داری بهت افتخار میکنم خودت هم افتخار کن با این همه هجمه هنوزم پای اعتقاداتت وایستادیم ❤️❤️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشحال شدم با این تاپیک😍🌸

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

بخاطر عذر شرعی روزه نمیگیرم احساس گناه دارم الکی الکی 🫤

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟ / می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 🌱 اسلام علیک یا اباعبـداللـہ الحسین 🖤

ان شاالله همگی عاقبت بخیر بشیم🤲🤲🤲

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

کسی که روزه میگیره حتما به حق الناس هم اهمیت میده

نه

خیلیا اهمیت نمیدن

عموم صف اول نماز جماعت هست ولی ارث پدرم رو بالا کشید

حتمی نیس

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

احساس گناهت وسوسه شیطونه عزیزم به حرف خدا بودن ارزشمند هست چه وقتی میگه روزه بگیر چه میگه نگیر

مامانم همش میگه یچیزی بخور حداقل پس نیوفتی 😂 عذاب وجدان میگیرم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟ / می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 🌱 اسلام علیک یا اباعبـداللـہ الحسین 🖤

خب اونا نماز و روزشون واقعی نیست

همین دیگه

میگم کسی که ظاهری ادا درمیاره ارزش نداره

ولی اگر کسی همه چیش اوکی باشه ، قابل احترام و ستایش هست

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱