2777
2789
عنوان

دوست خنگ 😂

1 بازدید | 12 پست

خانواده پولدار خفن داره میگن نمی خواد بری سر کار بشین درس بخون می خواد بره تو بوتیک کار کنه بهش میگم تو که نیاز نداری نرو بشین راحت تو خونه درست خیلی عجیبه فکر میکنه مردم عاشق کارن هی میگه وای خوشبحالت سر کار میری گفتم الکی اره مستقل باشی بدنیست خوبه

دلم می خواست بگم اگه منم می تونستم راحت تو خونه بشینم درس بخونم مگه عقلم از دست دادم برم سرکار خانواده ام توقع دارن پول لباس خودم بدم پول دانشگاه خودم بدم هیچی نگفتم حرصم درمیاره میگه خانواده ام موافق نیستن برم سر کار میگن درست تموم کن بعد

این که خیلی خوبه چرا ناراحت میشه

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرضه و جنم داره خب دلش نمیخواد مفت خور باشه

میگه حوصله ام سر میره تو خونه من اگه جاش بودم هر روز کلاس طراحی چهره میرفتم موسیقی باشگاه خیلی عجیبه خب کار های مفید میشه بکنی از ۷ صبح تا ۱۲ شب هر روز بری سر کار بعدم دانشگاهم هست چه دوست داشتنیه اخه آدم خورد میشه

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

میگه شما کار میکنین منم دوست دارم کارکنم خب وقتی پول نیاز نداره چرا باید کار کنه مثلا تو بوتیک

خب ببین عزیزم من بکی از اطرافیانم اینجوریه ار کارگردن لذت میبره بخاطر حفوقش کارنمیکنه

خوشش میاد مشغول باشه

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

من برعکس خانواده دوستت فکر میکنم به پسرم گفتم ترم یک تموم شد بعدش بفکر کار باش ، دانشگاهش پولی نیست ، وضع مالی هم در حد رفع نیاز هست ولی باید یاد بگیره پول در آوردن الکی نیست 😈 ـشاید دختر بود شرایط فرق میکرد نمیدونم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کی گفته آزاد درس نمی خونه ببخشید پس ما الکی خودمون جر میدیم

منظورم اینه هرروز مجبور نیست درس بخونه. همه دانشجو ها حتی تیپ یک شب امتحانی هستن. ما فقط دو هفته شب امتحان مداوم درس میخونیم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.