2821
2789
عنوان

کدوم چمدون

62 بازدید | 9 پست

این چمدونا نمیشکنن؟من زیاد با اتوبوس میرم مسافرت کسی از این چمدون داره؟

با عمق وجودم برای تویی که امضامو میخونی میخوام خدا دری و بروت باز کنه که هیچکس نتونه ببندتش و از ته دل شاد شی💕🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسمون این مدلی داره راضی نیست میشه جا نداره همه وسیله بزارم توش من خودمم پارچه ای برزنتی خریدم

چه سایزی داره؟

با عمق وجودم برای تویی که امضامو میخونی میخوام خدا دری و بروت باز کنه که هیچکس نتونه ببندتش و از ته دل شاد شی💕🫂

به نظرم به جای یه چمدون دو تا تا ساک کوچیکتر بگیر که حملش راحت تر باشه و بله اینها می شکنه

ساک نمیخوام چمدون میخوام که بکشمش رو زمین ساک سختمه هر چند ماه میرم تهران خونه مادرم

عروسمون این مدلی داره راضی نیست میشه جا نداره همه وسیله بزارم توش من خودمم پارچه ای برزنتی خریدم

میگه جا نداره؟ مگه چقد وسیله میخواد برداره خواهرشوهرم بزرگ گرفته از بابت جا ک میگه خیلی جا داره

میگه جا نداره؟ مگه چقد وسیله میخواد برداره خواهرشوهرم بزرگ گرفته از بابت جا ک میگه خیلی جا داره

نمیدونم والا این مدلی داره راضی نیست ولی از اون مدل پارچه ایا داره همیشه اونو با خودش میبره جایی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792