2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال

2592 بازدید | 36 پست

پسرم سه سالشه خیلی اذیتم میکنه خیلی عصبی شدم اصلا پیرم کرده تمام صورتم پر جوش شده از اعصاب صورتم لاغر شده زیر چشمام گود رفته بعضی وقتا میشینم گریه میکنم از دستش از کاراش و شیطنتاش و اذیتاش نمیگم که اکه بگم یه کتاب میشه فقط میدونم بیش فعاله واقعا هیچ راهی ندارم جز این که ببرمش دکتر ولی دلم میخواد حالا که تصمیم گرفتم ببرمش دکتر پیش کسی برم که واقعا خوب باشه تشخیصش درست باشه دوستانی که بچه بیش فعال داشتن بردن دکتر واقعا نتیجه گرفتن بچشون بهتر شده توروخدا بیاید اسم دکتر بچتون و بگید و اینکه کجاست یا تهران یا کرج البته کرج باشه بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سالگی زمان همین رفتاره

بیش فعالی رو زیر 7 سال تشخیص گذاری نمیکنن

بیخودی بچه رو اذیت نکن

الان زمان شروع مهدکودک هست

ببریدش مهد 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من چند روز پیش دخترمو بعلت اینکه پاشو کج میذاشت بردم درمانگاه فوق تخصصی طبی اطفال.قطب علمی کشوره .از سراسر ایران اومده بودن حتی کشورهای اطراف.با ویزیت خیلی ناچیز نزدیک ۵ هزار تومن دخترمو فوق تخصص معاینه کرد.تلفنی نوبت گرفتم.شما هم تلفنی نوبت بگیر اونجا خیلی خوبه خواستی بگو تا اطلاعات بیشتر بگم

عزیزم روانپزشک اطفال هم داره

بله .وقتی تلفنی میخوایی نوبت بگیری همه دکترا رو میگه هرکدوم خواستی شمارشو میزنی .فقط یادتون باشه کدملی بچه را وارد کنید و یه کاغذم داشته باشید کد رهگیری میده