2777
2789
عنوان

عفونت واژن

9 بازدید | 10 پست

من مجردم

بچه ها خسته شدم چند ساله در گیر عفونتم

اوایل یعنی دو سال پیش خارش و سوزش داشتم الان ندارم اما ترشحات پنیری چسبیده به بین لابیاها با بوی بد که دکتر هم رفتم اما نتیجه نگرفتم توروخدا راهکار بدید خسته شدم میترسم سر این عفونتا یچیزیم بشه

لباس زیر نپوش

خودتو خشک نگه دار

از شوینده های عطری استفاده نکن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت قارچی گرفتی که علتش سبک زندگیناسالمه

خواب نامنظم، استرس،تغییرات هورمونی، ماست پروبیوتیک بگیر بخور،لباس زیر اتو رو بخاری یا تو آفتاب خشک کن حتی شلواراتو

با دستمال نخی خودتو خشک کن،یه شال بذار کنار شوفاژ یا بخاری گرم کن بذار روی رون هات و گرم شون کن

من تو بارداری خیلی اذیت شدم بابتش

تو که مجردی و باردار نیستی دستت برا درمان خیلی بازتره

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

همه کار کردم ولی هیچ

قرص مترونیدازول۲۵۰ و پماد کلوتریمازول استفاده کردی؟

دکترتو عوض کن برو جای دیگه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
قرص مترونیدازول۲۵۰ و پماد کلوتریمازول استفاده کردی؟دکترتو عوض کن برو جای دیگه

عزیزم منم همینجور مشکلی برام پیش اومده مجردم پماد نمیتونم استفاده کنم قرصی ک گفتینو میتونم بخورم؟ چن ساعت ی بار

عزیزم منم همینجور مشکلی برام پیش اومده مجردم پماد نمیتونم استفاده کنم قرصی ک گفتینو میتونم بخورم؟ چن ...

عزیزم باید مطمئن شی عفونت قارچیه یا نه ؟؟

برای عفونت قارچی این دوتا دارو جواب میده

قرصو هر ۸ ساعت یکی

پمادم میتونی موضعی استفاده کنی

عزیزم باید مطمئن شی عفونت قارچیه یا نه ؟؟ برای عفونت قارچی این دوتا دارو جواب میده قرصو هر ۸ ساعت یک ...

اره مطمئنم قارچیه روم نمیشه ب مامانم بگم خیلی سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد

مرسی عزیزممم🥲

اره مطمئنم قارچیه روم نمیشه ب مامانم بگم خیلی سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد مرسی عزیزممم🥲

فدات شم ❤️

ایشالا مصرف کنی و درست شه🌹