2777
2789
عنوان

گره در ازدواج

74 بازدید | 9 پست

بچه ها من ازدواجم اصلا جور نمیشه نمیدونم چکار کنم ، تقریبا ذوقم کور شده من شدم یه مرده متحرک که ۳۵ سالش داره میشه قبلا کسی و دوست داشتم نشده خانوادم نزاشتن ، الانم درگیره یه عشق یه طرفم

نمیدونم چکار کنم به هیچ کدوم از خواستگارای سنتیم هم علاقه نداشتم همه تعجب میکنن چرا تا این سن مجردم 🥲 میشه برام دعا کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمانی گره میشه که اصلا دیده نشی و خواستگار نداشته باشی

شما خواستگار داری ولی همزمان دلت مثل کسایی که با دوست پسرشون ازدواج عاشقانه میکنن علاقه و عشق سراغت بیاد که این خب تو ازدواج سنتی رخ نمیده به مرور علاقه ایجاد میشه

درنتیجه پس گره رو خودت داری ایجاد میکنی

و اینکه سعی کن بی دلیل هم رد نکنی چون از یکی دوسال دیگه معمولا اقایونی میان سراغت که بیوه و مطلقه و بچه دار هستن

چون اقایونی که سنشون به شما بخوره اکثرا تااون سن مجرد نمیمونن و اگرهم مونده باشن انتخابشون بیشتر افراد زیر ۳۰ هست

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

زمانی گره میشه که اصلا دیده نشی و خواستگار نداشته باشیشما خواستگار داری ولی همزمان دلت مثل کسایی که ...

چی بگم بله منم یه ازدواج عاشقانه میخواستم نشد خب

یعنی لیاقت عشقو من ندارم 🥹

چی بگم بله منم یه ازدواج عاشقانه میخواستم نشد خب یعنی لیاقت عشقو من ندارم 🥹

نه عزیزم این چه حرفیه

البته زرنگ و سیاستمدار باشی الانشم میتونی یه دوست پسر خوب و بگیر پیدا کنی که حستون دوطرفه باشه

ولی خب با توجه به جو خانوادگی و سختگیریهایی که واست شده و ترومای شکستی که پشت سر گذاشتی نمیدونم واقعا میتونی یانه؟ چون سادگی کنی میتونن پسرا سالها بازیت بدن و عمرت بره و تهش بگن تفاهم نداریم و خدافظ ولی زرنگ باشه ۴ ماهه خواستگاری هم میکشونیش و گول نمیخوری

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌