2777
2789
عنوان

گره در ازدواج

2 بازدید | 9 پست

بچه ها من ازدواجم اصلا جور نمیشه نمیدونم چکار کنم ، تقریبا ذوقم کور شده من شدم یه مرده متحرک که ۳۵ سالش داره میشه قبلا کسی و دوست داشتم نشده خانوادم نزاشتن ، الانم درگیره یه عشق یه طرفم

نمیدونم چکار کنم به هیچ کدوم از خواستگارای سنتیم هم علاقه نداشتم همه تعجب میکنن چرا تا این سن مجردم 🥲 میشه برام دعا کنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زمانی گره میشه که اصلا دیده نشی و خواستگار نداشته باشی

شما خواستگار داری ولی همزمان دلت مثل کسایی که با دوست پسرشون ازدواج عاشقانه میکنن علاقه و عشق سراغت بیاد که این خب تو ازدواج سنتی رخ نمیده به مرور علاقه ایجاد میشه

درنتیجه پس گره رو خودت داری ایجاد میکنی

و اینکه سعی کن بی دلیل هم رد نکنی چون از یکی دوسال دیگه معمولا اقایونی میان سراغت که بیوه و مطلقه و بچه دار هستن

چون اقایونی که سنشون به شما بخوره اکثرا تااون سن مجرد نمیمونن و اگرهم مونده باشن انتخابشون بیشتر افراد زیر ۳۰ هست

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

زمانی گره میشه که اصلا دیده نشی و خواستگار نداشته باشیشما خواستگار داری ولی همزمان دلت مثل کسایی که ...

چی بگم بله منم یه ازدواج عاشقانه میخواستم نشد خب

یعنی لیاقت عشقو من ندارم 🥹

چی بگم بله منم یه ازدواج عاشقانه میخواستم نشد خب یعنی لیاقت عشقو من ندارم 🥹

نه عزیزم این چه حرفیه

البته زرنگ و سیاستمدار باشی الانشم میتونی یه دوست پسر خوب و بگیر پیدا کنی که حستون دوطرفه باشه

ولی خب با توجه به جو خانوادگی و سختگیریهایی که واست شده و ترومای شکستی که پشت سر گذاشتی نمیدونم واقعا میتونی یانه؟ چون سادگی کنی میتونن پسرا سالها بازیت بدن و عمرت بره و تهش بگن تفاهم نداریم و خدافظ ولی زرنگ باشه ۴ ماهه خواستگاری هم میکشونیش و گول نمیخوری

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌