فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 عنوان حرکات جنین 184 بازدید | 32 پست سلامجنین چقد حرکت کنه طبیعیه؟بچه من از غروب تاحالا همینجوری داره تکون میخورهکلافه شدماین طبیعیه آیا؟چرا اینجوری میکنه آخه. برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊 1397/03/03 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیهh عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 4215 شیطونه بچت خواهرم نگران نباش خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
هدیهh عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 4215 من اگ بچم از صب یسره تکون بخوره همچنان با ذوق دستمو میذارم رو شکمم یا شکممو نگاه میکنم اونوقت شما کلافه شدی؟ خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 شیطونه بچت خواهرم نگران نباش قبلنم حرکتاش زیاد بود ولی امشب چندساعته اصلا تکوناش قطع نشدهاز بس حرکت میکنه شام نتونستم درست حسابی بخورم برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 باید زیر نظر داشته باشی..که تا صبح چه حرکاتی داره..نمیخوام نگرانت کنم ولی اگه بند ناف دور گردنش باشه علامتش اینجوریه که یه مدت تقلا میکنن بعد یه مدت خیلی بیش از حد اروم میشن..صبح حتما برو ان اس تی 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
همسرمm عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 764 نی نی من شنبه میره 36هفته چندروزه حرکاتش خیلی زیادشده،جای قفسه سینه ام خیلی لگدمیزنه...من شنیدم هفته های آخرحرکاتش کم میشه چون جاش تنگ میشه اماازمن ازاولش زیادلگدمیزدالانم بیشترجوریکه انرژیمومیگیره وخسته میشم...اماخب لذت بخشه برام
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 حتمایک چیزپرانرژی خوردی قندش رفته بالا بچه پسره یادختر؟ دختره برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 حتمایک چیزپرانرژی خوردی قندش رفته بالا بچه پسره یادختر؟ غروب چندتا خرما خوردم ممکنه بخاطر اون باشه؟؟ برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 باید زیر نظر داشته باشی..که تا صبح چه حرکاتی داره..نمیخوام نگرانت کنم ولی اگه بند ناف دور گردنش باشه ... وای خدا نه😢 برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
یگول عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 151 عزیزم تکون خوردنش از تکون نخوردنش که بهتره میریم توفکروخیال من که ازتکوناش لذت میبرم خدا هميشه بهترين هارا برايت ميخواهد صبور باش وبه خدايت اطمينان كن
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 کلااااااافه شدی....... زیادیش دیگه آدمو کلافه میکنهواقعا ی جوری میشمفک کن چهارساعته یک بند داره شکمم تکون میخوره برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2929 عزیزم تکون خوردنش از تکون نخوردنش که بهتره میریم توفکروخیال من که ازتکوناش لذت میبرم آره خوبهولی این دیگه خیلی زباد شده خدایینمیدونم چرا هیچکس منظورمو درک نمیکنه😔 برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
همسرمm عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 764 زیادیش دیگه آدمو کلافه میکنه واقعا ی جوری میشم فک کن چهارساعته یک بند داره شکمم تکون میخوره چهارساعت ک خیلی زیاده واقعاآدم خسته میشه،یه خورده فعالیت کن...یه فعالیت سبک ببین بازم تکون میخوره یاکم میشه