2777
2789
عنوان

سوختن زاغ

1 بازدید | 12 پست

خانوما خیلی واجبه لطفا اگه انجام دادین راهنماییم کنین

تاحالا پیش کسی زاغ سوزوندید ؟ چقدر حرفاشون راسته و بعد چند وقت اتفاق میوفته؟

از تجربیاتتون راجب سوختن زاغ بگید بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزیه میسوزونن از توش اینده رو میگن یا میگن چشم خوردیم یا نه

چه کاریه

یه دعانویس_باطل سحر قرآنی حرفه یی پیدا کن ( منصف هاش سرکتاب رایگان میگیرن

هم حرفه یی باشه هم قرآنی ( از این دوزاری ها نباشه ، از اینایی باشه که موکل رحمانی داره

زاج نمیدونم چیه ولی اون آره ترشه از کنجکاوی زبون زدم بهش 😂

اِ پس همونه ، منم زبون زدم ترش بود

تو اسپند قاطی مبکنن واسه دفع چشم زخم و ترس اینا خوبه ، ولی آینده رو عیان نمیکنه اصلاً

اِ پس همونه ، منم زبون زدم ترش بود تو اسپند قاطی مبکنن واسه دفع چشم زخم و ترس اینا خوبه ، ولی آینده ...

همین مثلا من هروقت احساس میکنم یکی چشمم کرده دستم از کتف درد میگیره مامانم زاغ میسوزونه خوب میشه درد دستم

در همین حد بیشتر از این خرافاته

همین مثلا من هروقت احساس میکنم یکی چشمم کرده دستم از کتف درد میگیره مامانم زاغ میسوزونه خوب میشه درد ...

بله درسته

من خواهر زادم مریض شد واسش اسپند دود کردیم یه زاغ انداره ی قند هم توش بود بعد که ذوب شد سرد شد ریختم آشغال

ته زاغ که به کف اسپند دود کن چشبیده بود تو شطل آشغال ریختنی جدا شد دبدم تهش،شکل سگ در اومده به آبجیم نشون دادم گفتم ببینید چه جالب قیافه ی سگه ، آبجیم گفت پس فهمیدم چرارمریض شده چون ۲ روز پیش از یه سگ ترسیده بود