2821
2789
عنوان

ماه رمضان

16 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطف کنید منو خواهرانه راهنمایی کنید

من متاهلم و افسردگی شدید دارم خیلی وقته ذوق شوقم برای زندگی از دست دادم همیشه خونم تنهام

الان از وقتی که روزه میگیرم افسردگیم خیلی شدیدتر شده

حال روحیم هیج جوره خوب نمیشه

بنظرتون واجبه بگیرم یانه🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله واجبه همراهش قرآن هم بخون به معنیش توجه کن دلت آروم میشه دیگه حس افسردگی سراغت نمیاد معنی دعای افتتاح هم که مخصوص این شب ها هم هست بخون عاشقش میشی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کاش با یه پزشک صحبت می کردی. من زمانی که گرسنه میشم خیلی بی اعصاب میشم

خیلی شرایط سختی دارم اگ ب اطرافیانم بگم افسردم مسخرم میکنن دکتر هم نمیتونم برم 🥲

خیلی شرایط سختی دارم اگ ب اطرافیانم بگم افسردم مسخرم میکنن دکتر هم نمیتونم برم 🥲

اگه واقعا فکر می کنی روزه برات ضرر داره نگیر. هر کس حال خودشو بهتر میفهمه.حتی بهتر از پزشک

اگه واقعا فکر می کنی روزه برات ضرر داره نگیر. هر کس حال خودشو بهتر میفهمه.حتی بهتر از پزشک

مرسی بابت اینکه باهام دوستانه حرف میزنی واقعا احتیاج داشتم یکی همینجوری باهام صحبت کنه . اگه بتونم با عذاب وجدان کنار بیام سعی میکنم نگیرم چون هیچکس ب اندازه خودم از وضعیتم خبر نداره🥲

از خدامه دلم اروم شه ولی نمیشه ک نمیشه🥲

من این روز ها رو گذروندم تو هم بخوای به خدا نزدیکتر بشی تو هم آروم میشی درمان دلهای بی قرار فقط خداست مابقی آرامش دهنده ها مقطعی هستن یه روز هستن دو روز نیستن

سوره یس و الرحمن به نیت آرامش قلبت بخون ببین چقدر کمک کننده هست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من این روز ها رو گذروندم تو هم بخوای به خدا نزدیکتر بشی تو هم آروم میشی درمان دلهای بی قرار فقط خداس ...

مرسی بابت راهنماییت . یکی از بزرگترین عذاب هام تنهایی و شهر غریبه بقیه چیزارو کنار اومدم جز همین تنهایی که افسردگیمو زیادتر میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز