2789
عنوان

بارداری

22 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من یک ساله اقدامم دیشب بیبی چک زدم منفی شد انداختمش الان دیدم هاله پررنگ انداخته حالا یکی هم سه روز پیش زدم میفرستم براتون به نظرتون مثبته؟!یا نه؟!بالایی سه روز پیشه پایینی دیشب البته روزه بودم که زدم و اینکه همون اول هاله ننداخت

خب برو دکتر..من دختر دومم بیبی چک اولم بعد یکساعت هاله انداخت. دومی بیبی چک منفی شد...فقط از حال بدم مطمئن بودم باردارم

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بابا دکتر خیلی رفتم یکی دوماه آخر ول کردم دیگه حالا به نظرت این چیه؟! هاله اینقدر پررنگ میشه ؟!

تو عکس خیلی کمرنگ تر افتاده می نی سایتم کیفیت و آورده پایین

خب برو دکتر..من دختر دومم بیبی چک اولم بعد یکساعت هاله انداخت. دومی بیبی چک منفی شد...فقط از حال بدم ...

اینقدر رفتم که دیگه انگیزه ندارم حالم خوبه خب اصلا علایم ندارم

چرا بابا دکتر خیلی رفتم یکی دوماه آخر ول کردم دیگه حالا به نظرت این چیه؟! هاله اینقدر پررنگ میشه ؟!

مشخص نیس داخل عکس اونقد

اگ از تایم پریودت گذشته صبر کن اول صبح بزن یا مارک بی بی چک رو عوض کن

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=412443221]اینقدر رفتم که دیگه انگیزه ندارم حالم خوبه خب اصلا علایم ندارم[/QUOT

چند روز عقب انداختی

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره