2777
2789
عنوان

قلب شکسته

1 بازدید | 0 پست

با یکی از فامیل ها 6ماهی دوستیم البته عشق یکطرفه خیلی دوسش دارم خودشم میدونه یکطرفه است و میگه قصد ازدواج نداره چون قبلاً جدا شده و به عشق اعتقادی ندارم

من نمیدونستم قبل من با دختر خارش پوسته البته همیشه میگفت با کسی نیست ولی توجه شدم دوستای با اون دوست بود البته مطمئنم هنوزم دوسته چندین بار تو چت حرف تو پیش اسمشو اورده و قلبمو شکوند و گفت همه دوس دخترای که داشتم اسمشون همین بود توجیهش این بود خلاصه

براش کادو خریدم هیچی برام نخرید متوجه شدم برای اون میخریده

ازم پول قرض خواست چشم ناله هاش برای من بود بهش 30تومن دادم ولی پس داد بعد 3ماه

محبت کلامی ندارن میگه شکست خوردم و ابراز احساسات بلد نیستم میگم دوست دارم میگه مرسی

ولی بلده برای اون 2ماهه یکبار باهاش حرف زدم و توجیه ش اینه سرم شلوغه تا زنگ نزن زنگ نمیزنه هر وقت احتیاج داره یا نیاز زنگ میزنه به خودم قول دادم فراموشش کنم ولی نشد گفتم رنگش نمیزنم ولی نشد دو هفته پیش زنگ زدم گفت مادرم مریضه وقت سر خاروندنم ندارم قط کردم دوبار بعچهد یه هفته رنگش زدم ساعت 9 جواب نداد ساعت 11:45 تو روبیکات آن بود قسم خوردم بهش زنگ دیگه ولی دلم دوم نیورد دیشب زنگ زدم جواب نداد

من احمقو راهنمایی نمیدونم قبل اون چه جوری زندگی میکردم نمیدونم اگر زنگ زد چکار کنم اگه دیدمش چکار کنم من احمقو زودی گرم میگیرم خودشم گفت زود فراموش میکنی یادت میره چیزی تو دلت نمونه دیگه نمیخوام احمق باشم دیگه نمیخوامش

راهنماییم کنید

چه جوری فراموشش کنم و باهاش برخورد کنم

میدونم میبینیمش میخوام اگه خونمون اومد نرم تو جمع اگه تو مهمونی دیدمش اون مهمونی نرم میخوام شمارمو عوض کنم میخوام هرگز نبینمش