2777
2789
عنوان

آزو اسپرم 🫡

5 بازدید | 6 پست

امروز روز اوله من وهمسرم نزدیک دوساله ازدواج کردیم تیرمیشه دوسال .وما فهمیدیم همسرم آزو اسپرمه چون اقدام داشتیم .تصمیم گرفتیم درمانش کنیم سونو رفت همسرم هیچ مشکلی نداشت فقط مونده آزمایش خون .

واینکه مابایه یه طب درمانی هم اشناشدیم که دورع ۶ماهه بامکمل های گیاهی مشکلمون حل بشه وخیلیام به امید خدا وشکرخدا حل شده وهزاران رضایت داشتن وتصمیم گرفت قرص های شیمیایی وامپول های هورمونی استفاده نکنه

ازدیروز هرچی به دستم میرسه میدم بخوردش😂گردو معجون باسیاه دانه ماساژش دادم انواع میوه ها سبزیجات

قرارع خرنوب بگیرم .البته وسط دوره قرارع بره آزمایش بدع واگه جواب نداد بریم مرکزناباروری خداروشکر زودفهمیدیم من ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۶ برامون دعاکنید که محتاج دعاتونین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی جوونه کهاین اتفاقی که برا همسرتون میوفته یعنی در حالت عادی اون اسپرمش رو میشه فهمید غیر طبیعیه؟

اصلا اسپرمی وجودنداره صفره هورمونا ریخته شدن بهم وغده هیپوفیز تولید نمیکنه این مکمل های گیاهی باعث تولید اسپرم والبته باکیفیت میشه قبل ازivfمیخایم همه راه هاروبریم بعد تصمیم بگیریم

اولا قرص های شیمیایی و هورمونی میخواد چه تاثیری روش بزاره؟ اون ازوعه چیزی نداره ک اسیب ببینه
شما باید حتما از طریق مراکز درمانی باوری انجام بدید چون افراد ازو اسپرم ناقص و خراب دارن و اگه اونا لقاح انجام بدن خب خیلی بد میشه
تو ازمایشگاه با میکروسکوپ سالم هاشونو پیدا و استفاده میکنن
البته مصرف مواد مقوی اشکالی نداره اما بسیاری از گیاهان دارویی داخل طب سنتی پالایش نشدن و مواد مضرشون جدا نشده و میتونه مصرفش عوارض داشته باشه
امیدوارم موفق باشید

بر فراز کرانه ها.... 💫