2777
2789
عنوان

بارداری کمک کنید

258 بازدید | 34 پست

سلام خانمای پسر۹ ساله دارم قبلادوتاسقط داشتم که خودم نخواستمشون بعدش ۳بارباردارشدم بی بی چک ام مثبت شدن برنامه دادم مثبت بود ولی بعدازچندروزدفع میشن کسی تا حالا اینجوری بوده مثل من؟بعدش الآن ۳روزه ازپریودم گذشته کمردردوشکم دردخفیف دارم میترسم بی بی بزنم و مثبت بشه دوباره دفع بشه کمردردوشکم دردمیتونه ازعلاعم بارداری باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معمولا میگن یه هفته صبر کنیدولی بذار اگه مثبت بود برو دکترپروژسترون میده بهت که بچه سقط نشه

ماه قبل رفتم دکتر بهم فولیک اسید ،ویتامین سی ۱۰۰۰،وویتامین دی۱۰۰۰نوشت وتاالان مصرف کردم سونو واژینال نوشت گف شاید دهانه رحمت شل شده باشه که دفع میشه دیگه مشکل برام پیش اومد نتونستم برم سونو انجام بدم والان ۳روزازپریودم گذشته

ماه قبل رفتم دکتر بهم فولیک اسید ،ویتامین سی ۱۰۰۰،وویتامین دی۱۰۰۰نوشت وتاالان مصرف کردم سونو واژینال ...

شماکه سابقه داری باید هرجور شده انجام بدی که اگه دهانه رحم مشکل داره میدوزن

ولی اگه درد زیر شکم داری و تست مثبت شد برو دکتر من درد داشتم برای جلوگیری از سقط و تشکیل قلب بهم پروژسترون و آ اس آ داد