2777
2789
عنوان

هعیییییی

1 بازدید | 7 پست

بچه ها من سه ساله با یکیم

که هیچ جوره پشتم نیست

وقتی بهش میگم حالم بده..نمیاد باهام حرف بزنه بهتر شم مستقیم میگه چته چه مرگته مگه بچه ای و این حرفا...

دیشب خیلی حالم بد بود خخخیلی

رفتم باهاش حرف بزنم پرید گفت ها باز چه مرگته ...وای خدا من مررردم ببعد بهش گفتم چرا اینطوری رفتار میکنی بمگفت بت برخورد؟من که اولین بار نیست بهت اینطور میگم

خلاصه من ی مشاور گرفتم که فک کنم ۲۴ سالشه

نمیدونم چرا ولی رفتم یکم باهاش صحبت کردم منو یخورده فهمید...یعنی منه اسکل با هر حرف ذوقققققق میکردم چون یکی هست که منو یخورده فهمیده حدقل بهم نگفت چه مرگته ..

دوست ندارم اصلا دیگه به مشاورم چیزی بگم هیچی ولی ... منی که هیچ دوستی نداشتم و ندارم و دل خوش کرده بودم به پارتنرم ولی همیشه تنها بودم و هیچوقت منو نفهمیده..

و نمیدونم چرا نمیاد تمومش کنه..

اون نمیاد

تو تمومش کن

آدم مناسبی نیست

نابودت میکنه

🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد فرزند ایران و جان فدای میهن،جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش میگم حرف گوش نمیده منم نمیخوام به خواستش برسه چون میخاد بندازه گردن من و روم عیب بزاره

مهم نباشه برات

این وسط فقط تویی که آسیب میبینی

کات کن ، بزار هر فکری میخواد بکنه

🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد فرزند ایران و جان فدای میهن،جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀

همه ماها روزگاری ممکنه از تنهاییمون به دیگری پناه ببریم و وقتی داری میبینی از یه رابطه انرژی و حس مثبتش رو نمیگیری و صرفا از روی عادت داری اونو ادامه میدی خب مومن رها کن!!

کنار کسی باش که بهت حس با ارزش بودن میده و با بودن با یه انتخاب اشتباه، گزینه های مناسب احتمالی رو از دست نده!!

ضمنا برای تموم کردن نیاز به توضیح نداری، هر توضیح که بدی، یه توجیه میسازه براش!!

رها کن ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.