2777
2789
عنوان

هعیییییی

55 بازدید | 7 پست

بچه ها من سه ساله با یکیم

که هیچ جوره پشتم نیست

وقتی بهش میگم حالم بده..نمیاد باهام حرف بزنه بهتر شم مستقیم میگه چته چه مرگته مگه بچه ای و این حرفا...

دیشب خیلی حالم بد بود خخخیلی

رفتم باهاش حرف بزنم پرید گفت ها باز چه مرگته ...وای خدا من مررردم ببعد بهش گفتم چرا اینطوری رفتار میکنی بمگفت بت برخورد؟من که اولین بار نیست بهت اینطور میگم

خلاصه من ی مشاور گرفتم که فک کنم ۲۴ سالشه

نمیدونم چرا ولی رفتم یکم باهاش صحبت کردم منو یخورده فهمید...یعنی منه اسکل با هر حرف ذوقققققق میکردم چون یکی هست که منو یخورده فهمیده حدقل بهم نگفت چه مرگته ..

دوست ندارم اصلا دیگه به مشاورم چیزی بگم هیچی ولی ... منی که هیچ دوستی نداشتم و ندارم و دل خوش کرده بودم به پارتنرم ولی همیشه تنها بودم و هیچوقت منو نفهمیده..

و نمیدونم چرا نمیاد تمومش کنه..

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بهش میگم حرف گوش نمیده منم نمیخوام به خواستش برسه چون میخاد بندازه گردن من و روم عیب بزاره

مهم نباشه برات

این وسط فقط تویی که آسیب میبینی

کات کن ، بزار هر فکری میخواد بکنه

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

همه ماها روزگاری ممکنه از تنهاییمون به دیگری پناه ببریم و وقتی داری میبینی از یه رابطه انرژی و حس مثبتش رو نمیگیری و صرفا از روی عادت داری اونو ادامه میدی خب مومن رها کن!!

کنار کسی باش که بهت حس با ارزش بودن میده و با بودن با یه انتخاب اشتباه، گزینه های مناسب احتمالی رو از دست نده!!

ضمنا برای تموم کردن نیاز به توضیح نداری، هر توضیح که بدی، یه توجیه میسازه براش!!

رها کن ...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.