2777
2789
عنوان

چقدر پرروعن

19 بازدید | 25 پست

خواهر دوستم پزشکی قبول شده بعد من و مامانم تو بازار خواهرش و که پزشکی اورده با مامانش دیدیم اونوقت فکر کرده بود پزشکی قبول شده بقیه باید بهش سلام کنن به مامانم سلام نکرد فقط پرو پرو تو چشای مامانم نگاه میکرد لبخند میزد منم دیگه خط قرمزم مامانمه به خاطر همین به مامانش حتی نگاهم نکردم رومو کردم اونور بعد مامانش گفت خوبی گفتم مرسی خوبم بعد امروز دوستم برگشته میگه تو مغروری دیگه حتی دلیلشم ازش نپرسیدم که چرا اینو گفته ولی مطمئنم به خاطر همین زور بهشون داشت

ممکنه بخاطر قبولی پزشکیش بد برداشت کرده باشی ؟

نه بخدا اصلا قبلش اینجوری نبود اما اینبار حتی بلد نبود سلام کنه منم نکردم اونوقت بهشون برخورده

اصلا خودم واقعا وقتی پزشکی قبول شد براش کلی خوشحال شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا اصلا قبلش اینجوری نبود اما اینبار حتی بلد نبود سلام کنه منم نکردم اونوقت بهشون برخورده اصلا ...

اخه داشته لبخند هم میزده من میگم شاید متوجه نشدید

یا ادم گاهی حواسش نیست

کاربر شورت بنفشم

اخه داشته لبخند هم میزده من میگم شاید متوجه نشدید یا ادم گاهی حواسش نیست

نه کامل ضایع بود چون خیلی نزدیک بودیم با این حال مامانم گفت چرا به مامانش سلام نکردی زشت بود

ولی واقعا حق داشتم

ولی من فک میکنم حسودی کردی

چ ربطی به حسادت داره عزیزم خواهر خودم پزشکه من اصلا حتی یادم نبود اون امروز برگشته بهم میگه چقدر مغروری

خواهرش پشت کنکور بود یکی از فامیلامون که خیلی کارش برای انتخاب رشته خوبه رو خواست من بهش معرفی کردم اون براش انتخاب رشته کرد

ولی من فک میکنم حسودی کردی

اینم بگم مدیون نشم خواهرش امسال خیلی تلاش کرد تا پزشکی قبول شد ولی چون این فامیلمون برای خواهرم انخاب رشته کرده بود ازم خواستن شمارش بهشون بدم که واسه اینم انتخاب رشته کرد

ولی بحثم سر تفاوت رفتار آدماس خواهرم هرجایی میره خاکی بودن خودشو حفظ میکنه یکی مثل این فعلا دانشگاه نرفته اخرشم بابت سلام نکردن ما بهش گله مندم میشه

الان همه یه کاری میکنن از گفتت پشیمون بشی

تو نمیدونی نی نی سایت چجوریه که

البته منم میگم ممکنه دچار خطای شناختی شدی 🥰

و چون تو دختر با شخصیت و خوبی هستی هیچوقت به خاطر بقیه خودتو از چیزی که هستی پایینتر نشون نده بزار همه ببینن چقد مودب و مهربون و اجتماعی هستی 👌🏼💞 ادب رو باید به بی ادبا اینجوری نشون داد و به رخ کشید ...

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی