2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیستان داستانی 

صبح روز شنبه است و آقای کمالی به قتل رسیده است.هنگامی او به قتل رسیده که همسرش در خواب بود.همسرش هر چه را که دانسته به پلیس گفته است. او اینگونه گفت : در هنگام قتل، سرگرم آماده کردن صبحانه بود و خدمت کار هم در حال تمیزکاری و نظافت ، مستخدم هم پاکت های پستی را دریافت می نموده . پلیس بعد از اینکه صبحت های همسر مقتول را شنیده سریعا مجرم را دستگیر می کند. به نظرتان پلیس چه کسی را به عنوان مظنون دستگیر کرده چرا ؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگــران رفتم از کوے تو لیکـن عـقب سـر نگـران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792