2777
2789
عنوان

دختر خاله ام

2 بازدید | 10 پست

به دختر خالم حسودیم میشه ....

خانوادش خیلی هواش را دارن و مراقبشن نه تنها خانوادش بلکه مادر برزگ و پدر بزرگ و فامیل

من باید برای کوچک ترین مسئله و سوال پرسیدن و از چیزی و حرف زدن ... خانواده ام را التماس کنم یا دعوا کنم منظورم با مامانمه وگرنه با داداشم و بابام که روم نمیشه حرف بزنم و می دونم که محلم نمیدن مگر این که خودشون با هام کار داشته باشن ...

مثلا پنج شنبه رفته بودیم خونه مادر بزرگم تازه این یه مثال کوچیک و پیش پا افتاده

رفته بودیم خونه مادر بزرگم دیدم دختر خاله ام اومد ۲ سال از من بزرگتره من ۲۹ سالمه اون ۳۱ سالشه بابت یک روز که خونه مادر بزرگ هستیم یک پلاستیک لباس آورده بود بعد گیتارشم باخودش آورده بوده شاید فکر کنی استفاده می کنه یا توی جمع گیتار میزنه اما نه هر هفته با خودش میاره بعد میزاره توی ماشین میبره الان اگه من جای اون بودم خانوادم کلی سرم غر میزدن میگفتن مگه بچه ای چرا با خودت میاری

شبم که می خواستیم بخوابیم بدو بدو رفت پتو و متکا بر داشت گفت ن اینجا می خوام بخوابم کنار پریز برق گوشیم زد به برق گرفت خوابید الان اگه من بودم بدو بدو زن دایی و دیگر فامیلهر هر می خندیدن می اومدن میگفتن ما خودمون پهن می کنیم الان زود چه وقت خوابه اینجا نخواب حتی اگه حرفشونو گوش نمی کردم پتو و بالش را به زور از زیر سرم بیرون میکشیدن یا یه بهونه ای میاوردن

مثال دوم هر موقعه میریم خونه مادر بزرگ اگه چیزی دیدم به طور مثال صبح جمعه از خواب خونه مادر بزرگ بیدار شدم تخم مرغ توی یخچال دیدم اجازه گرفتم از مادر بزرگم که درست کنم بخورم زن دایی اومد با خنده و اکرا تو برو سفره را پهن کن من خودم درست می کنم اینجا من را دک کرد و مثل بچه ها با من رفتار کرد و بعد دختر خاله ام بعد از این که سفره پهن شد اومد قبلش داشت صورتشو با دو مرحله ای میشه و تونر میزد اومد سر سفره گفت که نیمرو بدین به من سریع فامیل بشقاب را جلوش گذاشتن من چند بار بهشون گفتم به منم بدین هی گفتن که حالا صبر کن الان بهت میدیم

الان یه عده میان میگن رفتارت بچه گونه است اگه رفتار من بچه گونه پس چرا دختر خاله ام که همسن من این کار ها را انجام میده همه مطیعشن و حرفش را گوش می کنن

ختم پدر بزرگم رفتم گفتم کمکتون کنم چون می دونستم من را از آشپزخونه بیرون می کنن چیزی به من نمیدن پریدم تند تند ظرف شدن تندی زن دایی اومد با خنده های همیشگیش اه دست درد نکنه ممنون بده به من ما هستیم خسته شدی بهونه های الکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی برو تراپی یهنی مگی رفتار من اشتباهه اونا من را آدم حساب نمی کنن

ببین دو حالت داره یا خ احترامتو نگه میدارن بهت کار نمیدن یا کارارو درست انجام نمیدی برا همین نمیدن

یام ک فک میکنن هنوز بچه ای

من خودمم ی سری رفتم خونه مامانبزرگم کمیخواستم کاهو بشورم نذاشت گفت بلد نیستی 😂😂

ولی ب دل نکرفتم حالا خونه خودمون کلا اینکارا با منه

ببین دو حالت داره یا خ احترامتو نگه میدارن بهت کار نمیدن یا کارارو درست انجام نمیدی برا همین نمیدن ی ...

احتراممو که نگه نمیدارن خیلی پشتم حرف میزنن ..

یه بارم نزاشتن که من کاری انجام بدم که ببینن بلدم یانه منم مثل شما توی خونه کار انجام میدم

مسئله به جایی رسیده که یک بار داییم اومده بود خونمون براش چایی دم کردم و ریختم بردم و بعد چون آب گرم کن خراب شده بود اومده بود درست کنه خودشم داخل آشپزخانه بود منم داشتم آشپزخانه را مرتب می کردم دید

اول تعجب کرد و بعد گفت آفرین خونه داری هم بلدی پس چی پشت سرت میگن جلو روم گفت که زنم یعنی منظورش زن داییم بود با اون یکی زن داییم که گفتن هیچ کار بلد نیستم بعد هر هر خندیدن

اول بزار یه کاری انجام بدم بهد ببین بلد نیستم بعد پشت سرم حرف در بیار حتما باید خدایی نکرده باهاشون دعوا راه بندازم یا مثل بچه ها که به زور چیزی را ازشون میگیری از دستش بکشم البته این کار را نکردم چون بعدا حتما میشینن پشت سرم میگن که این دیوونه فلانه

احتراممو که نگه نمیدارن خیلی پشتم حرف میزنن ..یه بارم نزاشتن که من کاری انجام بدم که ببینن بلدم یانه ...

بنظرم غیر خونه خودتون کار نکن

پاتو بذار رو هم بهتر اصن

اینا میخوات عقده هاشونو خالی کنن اجازه نده

اما اومدن خونتون کم نذار

چرا حس میکنم رمان تعریف کردی😂

چون زیاد نوشتم این طور میگی دلم پر بود ...

واقعیته خنده نداره چون برای شما پیش نیومده اهمیت نداره خودت بودی چی کار میکردی

بنظرم غیر خونه خودتون کار نکن پاتو بذار رو هم بهتر اصناینا میخوات عقده هاشونو خالی کنن اجازه ندهاما ...

من می خواستم هم همه ببینن که کار می کنم و بلد هم هستم کمتر پشت سرم حرف بزنن و بعد هم حوصلم سر نره و یه خورده با فامیل ها صمیمی تر بشم یعنی اجتماعی تر بشم مدام یه گوشه ننشسته باشم این جوری حال هر آدمی بهتره

بعدم چرا فقط با من این رفتار را می کنن چرا با دختر خاله ام این جوری نمی کنن از خانواده احترام میبینه حرفشو گوش میدن و بعد از فامیل هم احترام مبینه اون چی کار کرده که من انجام ندادم