منظورم این بود در هر بار فقط یک نیت کنمثلا همزمان نگو:فلانی دوستم داره یا نه؟کار پیدا میکنم یا نه؟
اها اوکی
خوب در مورد شاغل شدنم اگه میشه بگیر برام🥲
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوالت رو واضح بپرسمثلا آیا تا سالِ دیگر شاغل میشوم یا نه؟
خوب تا سال آینده شاغل میشم یا نه؟
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
واس منم میگیری عزیزم،میخوام ببینم علی اصغر به معصومه برگشت داره یا ن
با توجه به انرژی ملکه شمشیر، اگر علی اصغر قصد بازگشت داشته باشد، این بازگشت به شدت وابسته به شفافیت و مرزهایی خواهد بود که معصومه تعیین میکند. با این حال، انرژی کارت بیشتر بر استقلال و وضوح معصومه و نهایتاً قطعیت در تصمیمگیری (که میتواند شامل عدم پذیرش بازگشت باشد) تأکید دارد. این کارت به ندرت بازگشتی آسان و بدون قید و شرط را نوید میدهد؛ بلکه بر صداقتِ سخت تأکید دارد.