2777
2789
عنوان

بچم خیلی ریزه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 109 پست
گلم جنین من گفته دور سرش کمی کم دارهبنظزت خطرناک نیست ؟,ای کاش اول تاپیک اینو میذاشتموالا اگر دور کم ...

اجازه بده دنیا بیاد بعد ...

بزرگ میشه رشد میکنه دور سرش زیاد میشه

تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که تو این مدت خوب استراحت کنی و بخوری و آرامش داشته باشی ۵ وعده بخور گوشت حتما کباب کن چهار مغز به عنوان میان وعده بخور حتما میوه و سبزی هم بخور

الحمدلله رب العالمین ...
اجازه بده دنیا بیاد بعد ...بزرگ میشه رشد میکنه دور سرش زیاد میشه تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که ...

میترسم اسم دور سر آوردن .....

استرس رو که دارم ، پسرم کلاس دومه خیلی اذیتم میکنه متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنش خیلی کمه ،😭

منم قند داشتم البته زیر ۱۲۰ اینقد بهم رژیم میدادن ولی من اصلا اهمیت نمیدادم همه چی میخوردم بدم میومد بچم رشد نکنه چون خالم تو بارداری به خاطر قند اینقد پرهیز کرده بود که هنوز که هنوزه پسرش جوونی شده ولی خیلی ضعیفه دیگه خییلی خودت و اذیت نکن گلم

عزیزم دور سرش کم داشت بنظرتون خطرناک نیست اگر مثلا دور شکمش بود کمتر نگران میشدم

نمیدونم خب بپرس بگو آجیل و گوشت بخورم برای وزن بچه ک زیاد بشه خطرناک نیست؟حتما بپرس و توی زمانی ک داری فقط بخور چیزای مقوی...من دکترم شیرخشک لیدی میل بهم داده برای افزایش وزن بچه

البته بگما من خودم ۱۲۰۰ بودم ب دنیا اومدم😁

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

گلم جنین من گفته دور سرش کمی کم داره بنظزت خطرناک نیست ؟, ای کاش اول تاپیک اینو میذاشتم والا اگر دور ...

زیاد به سونو اعتماد نکن خیلی دقیق نیست

سه تا از سونوگرافیست ها به دوستم گفت که قلب بچه تشکیل نشده و باید سقط بشه ولی سقط نکرد جنین کاملا سالم بود و الان دخترش چهار سالشه.

دختر عموم به غربالگری رفته بود و گفته بود که بچه سندروم داون داره و بهش نامه سقط داده بودن ولی با توجه به اینکه مقید بود بچه رو به دنیا آورد و دیدن که بچه کاملاً سالمه.

به دوست مادرم که بعد چند سال باردار شده بود گفتن که داخل سر بچهات اصلاً مغز نداره و داخل سرش کاملاً با مایع پر شده این بچه اگر هم به دنیا بیاد خیلی زود میمیره ولی الان دخترش ماشاالله کلاس پنجمه

میترسم اسم دور سر آوردن .....استرس رو که دارم ، پسرم کلاس دومه خیلی اذیتم میکنه متاسفانه

بهش فکر نکن

وقتی وزن کم باشه نی نی کوچولو میشه قطعا دور سرش کم میشه

به دنیا که بیاد شیر میخوره رشد میکنه بزرگ میشه

الحمدلله رب العالمین ...
دکتر دیدش گفت مشکلی نیست نمیدونم والا

حتما با دکترت مشورت کن ببین چیا برای وزن بچه خوبه

بهت گفتم یکی دوماه آخر ماه وزن گرفتن است

انشالله ب سلامتی بغلش کنی

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

زیاد به سونو اعتماد نکن خیلی دقیق نیستسه تا از سونوگرافیست ها به دوستم گفت که قلب بچه تشکیل نشده و ب ...

خودمم دقیقا از این داستان ها داشتم

والا آدم سونوگرافی نره بهتره بخدا .....

انقد میگردن تا چیزی پیدا میکنن برای نگرانی س مادر