2777
2789
عنوان

بچم خیلی ریزه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 109 پست
والا الان شروع کردم به گوشت خوردن دیروز دکتر برام اون لیدی میل رو نوشته نحوه استفاده ش رو نمیدونم شم ...

خب از اول دوران بارداری باید گوشت و آجیل رو مصرف میکردی

حتی اگه وزنش هم خوب باشه

الانم باز فرصت داری گلم نگران نباش ، حسابی مصرف کن جبران بشه

لیدی میل هم مقدار مصرفش رو یادم نیست ، حتما از دکترت بپرس چون متناسب با هفته ی بارداری و وزن بچه ، میگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دیگ در حد گوشت و ماهی دیگ چکار کنم بچه شما چقدر بود وزنش؟

بچه من ۲۳۰۰ بدنیا اومد. همه چی بخور. هر چی میلت میکشه. الان بستنی بخور. کره بادوم زمینی خوبه. فقط تا میتونی بخور که بچه ریز دردسره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب از اول دوران بارداری باید گوشت و آجیل رو مصرف میکردیحتی اگه وزنش هم خوب باشهالانم باز فرصت داری گ ...

از اول اونقدا زیاد نخوردم معمولی خوردم

باورم نمیشد انقد وزنش کم بشه 😔

نگو بخاطر نخوردن قند اینطوری شده ....

الان زنگ زدم دکترم گفتی روزی ۲ بار باید حل کنی داخل شیر بخوری

خوردم خیلی هم خوشمزه بود

آخه سزارین هستم احتمالا انشاءالله ۲ هفته دیگ وقت هست

خدا کنه وزن بگیره

بچه من ۲۳۰۰ بدنیا اومد. همه چی بخور. هر چی میلت میکشه. الان بستنی بخور. کره بادوم زمینی خوبه. فقط تا ...

عزیزم قند دارم ، کاملا ممنوعه برام 😔

بخاطر رژیم هم دکتر گفت اینحور شده بچت

که گفت این عاقلانه تر بوده از اینکه رژیم نمیگرفتی و قند خطر داشته ....

بچه شما تا چه حد کوچیک بود ؟ چه دردسرهایی داشت ؟

عزیزم قند دارم ، کاملا ممنوعه برام 😔بخاطر رژیم هم دکتر گفت اینحور شده بچت که گفت این عاقلانه تر بود ...

عزیزم شما اصلا قند نداری. دکترا آدم رو میترسونن. یه دکتر دیگه رفتم گفت بخوری بچت رشد کنه بهتره یا نخوری و بچه رشد نکنه. بچه کوچیک وزن گیریش بعدا درد سر میشه. الان شما هر چی بخوری هیچ اتفاقی برای بچه نمیفته. مگه قندت بالای صده؟

عزیزم شما اصلا قند نداری. دکترا آدم رو میترسونن. یه دکتر دیگه رفتم گفت بخوری بچت رشد کنه بهتره یا نخ ...

والا دیگ مغزم نمیکشه چکار کنم ...... دکترم گفت باید قند ناشتا زیر ۹۰ باشه و اصرار بر این داره شدید ....

بخدا حالم دیگ خرابه 😭

من ۶ ماهه رژیمم دیگ گذشته و نزدیکه زایمانمه

دیگ کار از کار گذشته

از اول اونقدا زیاد نخوردم معمولی خوردم باورم نمیشد انقد وزنش کم بشه 😔نگو بخاطر نخوردن قند اینطوری ش ...

نه گلم به خاطر حذف قند نیست

دو هفته وقت داری

استرس نداشته باش

فقط خوب بخور و خوب استراحت کن

انشالله به سلامتی زایمان کنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه گلم به خاطر حذف قند نیستدو هفته وقت داریاسترس نداشته باشفقط خوب بخور و خوب استراحت کنانشالله به س ...

ممنونم عزیزم ، دعا کنید برام

البته شبها خوابمم اصلا خوب نیست 😔

ولی رژیم سختی داشتم و دارم

میوه اصلا اجازه نداشتم زیاد بخورم ، حتی لبهام ترک میخورد و خشک بود که بهم گفتن از کمبود ویتامین

دکترم میگفت میوه قندش زیاده

دلم میسوزه این بچه هیچ ویتامینی نگرفت 😔

توکل بر خدا ، انشاءالله بدنیا اومد کنترل بشه همه چیزش

ممنونم عزیزم ، دعا کنید برام البته شبها خوابمم اصلا خوب نیست 😔 ولی رژیم سختی داشتم و دارم میوه اصلا ...

گلم از سبزیجات بخار پز استفاده کن

اسفناج ، سبزی خوردن ، با کرفس خورشت درست کن ، بروکلی ، قارچ ،کاهو، کلم ، کدو سبز

اینا قند نداره ولی هم سرشار از ویتامینهای مختلف هستن و هم نمیزارن یبوست بگیری و اشتهات باز میشه ببشتر غذا میخوری

شبها سیب رنده کن روش گلاب بریز بخور ، به آرامش و خوابت کمک میکنه بعد از زایمان بهش زعفران هم اضافه کن(الان زعفران برات خوب نیست)

دمنوش به درست کن ، هم ارامش بخشه ، هم اونم اشتها آوره

مادر بودن خیلی سخته ، آرزوی سلامتی برای خودت و نی نی دارم عزیزم🙏🙏

والا دیگ مغزم نمیکشه چکار کنم ...... دکترم گفت باید قند ناشتا زیر ۹۰ باشه و اصرار بر این داره شدید . ...

دکتر یه چیزی میگن. من قندم ۹۷ بود . دکتر گفت قندت اونقدر بالا نیست که بترسی

گلم از سبزیجات بخار پز استفاده کناسفناج ، سبزی خوردن ، با کرفس خورشت درست کن ، بروکلی ، قارچ ،کاهو، ...

ممنون عزیزم عاااااااالی بودن ، بجز کلم بروکلی ک خوشم نمیاد ☺️

بقیه خیلی گزینه های معرفی خوبی بودن

دستت درد نکنه 🙏🏻

ممنونم زحمت کشیدی تایپ کردی

دعا کن انشاءالله این چند روز باقیمانده خوب پیش بره وزنش

من هم بابت محبت شما سپاسگزارم ، و انشاءالله شمام همیشه سلامت و دل خوش باشیم 💐💐

دکتر یه چیزی میگن. من قندم ۹۷ بود . دکتر گفت قندت اونقدر بالا نیست که بترسی

اتفاقاااااا امروز ۹۷ بودم 😔

نمیدونم چرا دکترم میگه زیر ۹۰ وگرنه ریسک هست !

دکترم کارش خوبه ....

استرس گرفتم نمیدونم از اون

کلا بالای ۹۵ که نباید باشه

امروز ۹۷ بودم متأسفانه

گاهی بالا ۱۰۰ هم رفتم

سزارینم و۲ هفته دیگ وقت هست

گوشت کباب کن بخور

ابگوشت زیاد بخور

اجیل هم همینطور

مکمل اکتی ناتال هم خوبه

تو این دوهفته میتونی به ۳ برسونی هفته ای ۳۰۰ گرم میتونه افزایش داسته باشه

مهم اینه سالم باشه گلم بچه خواهرشوهرم دقیق وزنش همین

ولی صحیح سالم باهوش

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس