2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

48 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من میخوام انتخاب رشته کنم به نظر شماها چه رشته هایی برم از نظر شما برم که با این وضعیت کشور از هر نظر عالی باشه از نظر درامد بالا و بازار کار فوقالعاده عالی و بیکار نموندن و پولساز بودن و و......لطفا دقیق راهنمایی کنید

من به رشته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی علاقه دارم ولی شک هم دارم میگن بازار کار نداره و درآمد نداره تو ایران فایده نمیده و از این چیزا به خدا سردرگم هستم آخر سالم هست دوازدهم هستم لطفا راهنمایی کنید

با تشکر از شما ها

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهندسی کامپیوتر درآمد نداره؟؟؟؟!! 😐😳😳😲😲

استخدامی های برنامه نویسی، شبکه، طراحی گرافیکی و... انیمیشن سازی، هوش مصنوعی، طراحی سایت و و و رو توی گوگل با سایت جاب ویژن سرچ کن.. ببین چقدر استخدام میکنن، البته مشروط به داشتن مهارت! و اگه وارد رشته ی کامپیوتر شدی علاوه بر دانشگاه اون مهارت هارو به مرور تقویت کن، مخصوصاً زبان انگلیسی.

💙❤️💚💜