2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم مشکلی نداره. تاریخ اولی تاریخی ک عشقم کات کردولی بعدچندوقت دوباره برگشت تاریخ دومی خودم کات ...

انقدر که دوسش داری چرا کات کردی اخه دختر

الان نمیتونید برگردید نمیخواد خودش

ولی اگه همه جوره میبینی هیچ چیزی نداره فقط وابستگی داری بهش و داره بهت اسیب میزده بدون خدا کمکت کرده از رابطه بتونی بیای باهاش بیرون

انقدر که دوسش داری چرا کات کردی اخه دختر الان نمیتونید برگردید نمیخواد خودش ولی اگه همه جوره میبینی ...

ما جریان مون خیلی طولانیه حدودا دوازده سال پیش باهم بودیم بعد دوسال کات کردم بعد پارسال برگشتیم بهم ولی بازم تموم شد نمیدونم قسمت مون چیه هردو همو میخایم.

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

ما جریان مون خیلی طولانیه حدودا دوازده سال پیش باهم بودیم بعد دوسال کات کردم بعد پارسال برگشتیم بهم ...

وای وای مادر این همه مدت یعنی جور نشده ازدواجتون اگه واقعا قسمت نیست و اسیب میبینی سعی کن دور شی ازش میدونم سخته ولی خواهش میکنم

وای وای مادر این همه مدت یعنی جور نشده ازدواجتون اگه واقعا قسمت نیست و اسیب میبینی سعی کن دور شی ازش ...

فعلا ازش خبر ندارم ولی خب دلم براش تنگه. چندنفری بهم گفتن طلسم داری برای همین ازدواجت جور نمیشه ولی نمیخام سمت دعانویس برم سپردم ب خود خدا

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤