2777
2789
عنوان

همتونو میخورم

267 بازدید | 31 پست

موضوع تاپیکمو اونجوری زدم بیاید..حالا که اومدید توروخدا بخونید حالم بدجور بده. شاید تونستید کمکی کنید. کمک 😥😥😥😥

نمیدونم چرا امروز اینجوری شدم به شدت احساس میکنم یهویی ضعف میکنه معدم یجوری میشه و باید زود یچیزی بخورم. از صبح8بار غذا خوردم باورتون میشه همش دارم میخورم دارم میترکم ولی باز انگار دلم داره ضف میره. قارو قور اصلااااا ندارما فقط یهویی احساس ضعف هرچقدم میخورم ضعف دارم. بار اولمه بنظرتون از چیه. خیلی حالم بده یچیزی تو معدم انگار میپیچه بهم تا تو گلوم ک این حس بهم دست میده توروخدا تجربه دارید یا میدونید از چیه بگید. وزنمم نرماله اضافه یا کمبود اصلا ندارم . 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم همینجوری شدم تا به خود اومدم ۲۰ کیلواضافه کردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ادم تو یه برهه هایی از زمان اینجوری میشه🤔

شایدم بارداری😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من جدیدا خیلی میخورم از خودم حالم بهم میخوره😢😢😢😢 حتی ساعت ۳شب از خواب پیشم غذا میخورم دوباره می ...

اخه بارداری عزیزم😘خدا نی نی تو حفظ کنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)