2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

12 بازدید | 11 پست

دوستان سلام. لیست وسایل برقی کوچیکای آشپزخونه اینایی که مینویسم کامل هست یانه؟ چیز بدرد بخور دیگه اگه میدونید بگید و از بین وسیله ها کدومو خریدید و کاربرد خاصی نداشته براتون؟

۱)چرخ گوشت

۲)غذاساز

۳)سرخ کن

۴)ساندویچ ساز

۵)خرد کن

۶)چایساز

۷)آبمیوه گیری چندکاره

۸)گوشت کوب برقی

۹)توستر

۱۰)پلوپز برقی

۱۱)همزن برقی

۱۲)زودپز برقی

۱۳)ایرفرایر

۱۴)اسپرسوساز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسپرسوساز اگر اهل قهوه نیستید نیاز نیست

همزن اگر اهل شیرینی پختن نیستی نمیخواد

چایساز هم از نظر من ضروری نیست و کتری بهتره

خرد کن نیاز نیست

ساندویچ ساز نیاز نیست

غذاساز نیاز نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من چرخ گوشت وپلوپزم سالهاست دارن خاک میخورن،همیشه گوشت چرخ کرده میگیرم،پلوپزم لازمم نمیشه،باقیش خوبن،همینا کافیه

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

چه خبره خردکن و غداساز و گوشتکوب برقی؟ همش یکار انجام میده از من میشنوی گوشتکوب برقی چندکاره که رنده داره بگیر دیگه اون دوتا نیاز نیست

برای پلوپز و زودپزبرقی و ایرفرایر هم همینطور، یه زودپزبرقی ۲۱کاره بگیر همه این کارا را میکنه

بعدا که ایشالله رفتی سر خونه زندگیت میفهمی از کابینت درآوردن دث و شستن این همه دستگاه چقدر وقت گیره، خیلی وقتا آدم قیدشو میزنه میگه خودم زود خرد میکنم تموم شه بره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بعضیا نوشتن ساندویچ ساز لازم نیست،ولی من خیلی استفاده کردم،چیزخوبیه،اما غذاساز نخریدم ولازمم نشده تاحالا

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️