۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 عنوان عشق ی طرفه 107 بازدید | 12 پست بچها من درگیر عشق ی طرفه شدم طرفم هیچ ویژگی خوبی نداره فقط ازارم میده باهرچیزی هرکاری هر قهر کوچیکی میره کات میکنه من روانی سدم هربار خوردم میکنه میرم برمیگردم بهش تو بیرون باهام خوبه میرسونتم خونه غیب میشه سرد خشک😞😞😞یجوری انگار مادرزادی باهام مشکل داره هربار کات میکرد میومد ۵باررف امد اخراخودم رفتم ولی جدیدا فهمیدم ی مریضی دارم از افسردگی بهش برگشتم 😔دوروز فقط همو دیدیم گف عوض میشه ولی همون رفتارو داش کافی بود بهش بگم تو دیگ جوابمو نمیداد منم افسردا دست خودم نبود بعد ۴ماه کات رفتم باهاش دوبار بیرون بازم سر چیز بیخود گف بدرد هم نمیخوریم ولی خودم ب چش دیدم باپیج فیکم چجوری لاس میرنه گرمع بهش گفتم از رو نرف 1404/12/02 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اختاپوس_افسرده عضویت: 1404/10/04 تعداد پست: 1763 اسی با اجازت خانوما و اقایون بیاین تاپیک اخرم یا درخاست بدین ی سوال مهم دارم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 بمیرم برا قلبامون 🥲من حتی قلبمم بهش میدادم ولی بادختراغریبه رفتارایی داش ک حسرت من بود بهم ی قربون صدقه بگهاصن عجیب باهام بده بااینگه حتی ی بدیم نکردم🥲
فنثتصتصاتبتثتی عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 2599 🥲من حتی قلبمم بهش میدادم ولی بادختراغریبه رفتارایی داش ک حسرت من بود بهم ی قربون صدقه بگهاصن عجیب ب ... دقیقاااااا چون بهش رو دادی یه مدت دور شو ببین چطوری میاد سمتت برای حاجت روایی دعام کنید
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 ولش کن به خدا خودت اذیت میشی خیلی خودت پایین اوردی کردم ولی چرا باهام انقد بد بود اصن دوسم نداش قبول چرا عین حیوون بود باهام🥲
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 دقیقاااااا چون بهش رو دادی یه مدت دور شو ببین چطوری میاد سمتت ۴ماه دور بودم نیامد🥲همه دختراهم روش میریدن خبرش میرسید
naznin76 عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 65 کردم ولی چرا باهام انقد بد بود اصن دوسم نداش قبول چرا عین حیوون بود باهام🥲 در خواست بده اونجا راحت حرف بزن تا جایی بتونم کمکت میکنم
فنثتصتصاتبتثتی عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 2599 ۴ماه دور بودم نیامد🥲همه دختراهم روش میریدن خبرش میرسید پس نمیخواد دیگ خیلیییی درد داره هاااا اما نمیخواد وقتی نمیخوان چیکار کنیم؟یقشونو بگیریم بچسبونیم کنج دیوار بگیم منوووو ببین منو بخواه؟🫠رها کن برای حاجت روایی دعام کنید
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 پس نمیخواد دیگ خیلیییی درد داره هاااا اما نمیخواد وقتی نمیخوان چیکار کنیم؟یقشونو بگیریم بچسبونیم کنج ... شاید ی روز قدر دونسن💔💔💔
فنثتصتصاتبتثتی عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 2599 شاید ی روز قدر دونسن💔💔💔 شاید💔 برای حاجت روایی دعام کنید