2777
2789

تنبلی تخمدان نداری؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل استارتر رو دارم تنبلی ام ندارم

لکها بیشتر بخاطر کثیفی خون هست ، یبوست و درگیری کبد هم از عللش خست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

مرسی عزیزم

خواهش میکنم

رنگ جلد پماد سبز رنگه همینو بزن خوب میشی دکتر پوست به خودم داد، گفت بخاطر پوست چرب عفونت قارچی و باکتریایی میشه

اگه محلول، کرم، اسپری هرچیز لایه برداری هم داری استفاده کن و بعد آبرسان بزن

این پماد هم فقط شب بزن دور دهنت

یعنی تأثیر داره روی این اتفاق؟

بی تأثیر نیست

کلیه اندامهای بدن باهم در ارتباط هستن ، عضوی دچار مشکل و اختلال بشه بقیه اندامها هم کم و بی درگیر میشه

ضمنا وگه تنبلی داشته باشین با اصلاح مزاج درمان میکنین

کبد بله

با پاکسازی کبد مشکلتون رفع میشه خواستین میتونین تو روبیکا یا واتساپ پیام بدین بهم ،شماره پیام رسان تو امضا هست