2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جراحش رو میشناسم باید ازمایش ذخیره تخمدون هم بدی اگه پایین باشه اول جنین فریز کنی بعد عمل کنی عملش ه ...

میشه بیستر توضیح بدی ؟ دکتر هم میشه اسمش رو بگی

میشه بیستر توضیح بدی ؟ دکتر هم میشه اسمش رو بگی

ببین باید بری پیش دکتری که تخصص لاپارا داره

بعد بسته به اینکه شما مجرد یا متاهل هستی بچه داری یا نداری بهت پیشنهاد فریز جنین یا تخمک میدن به خصوص اگه دکتر وجدان داشته باشه چون یکی از نزدیکان من رو یه دکتر ناشی عمل کرد دختر جوون ذخیره تخمدونش صفر شد الان نمیتونه بچه دار بشه سنش رفته بالاتر در صورتیکه پزشکای خوب از قدیمم میگفتن جنین و تخمک فریز کنین

بعد اگه نیاز به فریز باشه باید بری پیش متخصص نازایی و مراحل رو بری ازمایش ذخیره تخمدون میگیرن

بعد میای پیش متخصص لاپارا میگه جراحی میخوای یا باید دارو بخوری کنترل بشی علائمت چیه درد داری خونریزی شدید داری یا چی مثلا من خیلی هارو میشناختم خونریزیشون کم شده بود

پزشکاشم تو ایران یکی دکتر البرزی خوبه که شیراز هست و دسترسی هم بهش سخته

یکی دکتر حسین اصف جاه هست که تهرانه و اونم هفت خان رستمو باید بری تا وقت بگیری و اول دستیارش میبینه و اگه نیاز به عمل بود ارجاع میده به خود دکتر

یکی دیگه هم زهرا عسگری هست که خوبه و بیمارستان ارش استاد هست الان نمیدونم تو کدوم بیمارستان عمل میکنه به جز ارش میگن رفته ابن سینا قبلا اتیه عمل میکرد خصوصی