2821
2789

برای لاغری اصولی و بدون عوارض و ماندگار نیاز هست که مشکلات بدنتون رفع بشه با اصلاح مزاج بصورت اصولی و بدون عوارض هست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

برای لاغری اصولی و بدون عوارض و ماندگار نیاز هست که مشکلات بدنتون رفع بشه با اصلاح مزاج بصورت اصولی ...

من تحت نظر پرشکم همه ی ازمایشا و سونوی قبل تزریق رو انجام دادم و کاندید بودم

كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تحت نظر پرشکم همه ی ازمایشا و سونوی قبل تزریق رو انجام دادم و کاندید بودم

از نظر طب سنتی وقتی اضافه وزن پیش میاد یعنی بدن دچار غلبه سردی یا بلغم میشه

معده سرد میشه ، یبوست میگیری، پریودات مشکلدار میشن، استرس داری همه اینا با اصلاح مزاج رفع و بدن به سمت تعادل و گرمی که میره لاغر میشی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

عزیزم انجام بده ول کن طب سنتی رو من ندیدم تاحالا کسی با طب سنتی لاغر شده باشه🤣 همش حرف

این کاربر رو نمیشناسم حالا، ولی یه عده عادت کردن توی هر تاپیک مرتبط به پزشکی و بیماری و سلامتی، از غربالگری جنین گرفته تا چاقی تا بیماری سخت و ...، میان میگن طب سنتی و اسلامی جوابشه، کار اشتباهی کردی، فلانی سرطان داشت با سنبل الطیب درمان شد و ...

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز