2777
2789
عنوان

موهام نازک شدن

4 بازدید | 37 پست

سلام نوزده سالمه، موهام تا چند وقت پیش خیلی مشکی و ضخیم و کلا خوش جنس بودن، الان مدتیه نازک شدن و قشنگ یه دسته از موهامو نگاه میکنم بیشتر تار موها نازک هستن و تعداد کمی هنوز ضخیمن، بخاطر همین موهام ازون حالت مشکی پرکلاغی بودن خارج شدن و کمرنگ شدن و کمی حالت قهوه ای گرفتن، کمی هم ریزش مو گرفتم جدیدا، راهی هست برای برگشت ضخامت تار مو؟ یعنی منظورم اینه ک برم دکتر با ویتامین یا حالا هر دارو و مراقبتی قابل برگشت هست یا نه کلا دیکه جنسشون تغییر کرده؟

اول برو دکتر ازمایش هورمونی بده

دختر من با اینها عالی شد پیج رها بخون حتما

be_rahaa

اگر پیجش پیدا نکردی بگو برات بنویسم

موهاش ریخته بود وحشتناک و خیلی کف سرش معلوم بود تازک شده بود دو سه ماهه داره درمان میکنه خداروشکر خیلی بهتر شده داره ریز ریز در میاد

فعلا امضا ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین شد الان خرمایی روشن و نازک و حجمش نصف شد کف سرم مشخصه.

من قشنگ قبلا مشکی مشکی بودن الان کمرنگ شدن حالت قهوهای سوخته شدن خیای ناراحتم من عاشق رنگ موهای مشکیام، بعد اومدم دسته موهامو نگاه کردم فکر کردم کلا تغییر رنگ دادن، دیدم نازک شدن بخاطر همینه دیگه پررنگ نیستن

من قشنگ قبلا مشکی مشکی بودن الان کمرنگ شدن حالت قهوهای سوخته شدن خیای ناراحتم من عاشق رنگ موهای مشکی ...

منم همینطوری شدن

-قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم تن🌱

ضخامت موهاش هم بهتر شده ؟

اره خیلیییی

ببین هایلاتها و روش هاش بخون مو ب مو توضیح داده هر مرحله چکار کنی

من فعلا فقط جوشونده زدم از ماه بعد روغنمیخوام بزنم

حنا نذاشت بذارم

قبل حموم و بعد حموم داره و اسکراب سر

راحت درست میشه

البته کنارش چون مال دختر من هورمونی هست تخم کدو و نخل اره ای و ویتامین میخوره

اما قبلا میخوره تغییری نداشت رویش نداشت الان رویش داره

فقط صبر میخواد شش ماه میکشه تا پر بشه باید ادامه بدی

فعلا امضا ندارم

آدم هایی که تو مهمانی و دورهمی چیزهایی مثل چین و چروک و ریزش مو و... تو افراد رو به روشون می آرن با بعد می رن می گن دختر فلانی چقدر موهاش کم شده، آقای فلانی چقدر پیر و داغون شده و... روز قیامت خیلی بهشون سخت خواهد گذشت!

خیلی آدم ها با نگاه سنگین و عیب جویانه این دسته آدم ها دلشون شکسته، منزوی شدند، حالشون بد شده!

اره خیلیییی ببین هایلاتها و روش هاش بخون مو ب مو توضیح داده هر مرحله چکار کنی من فعلا فقط جوشونده زد ...

ممنونم دستتون درد نکنه، جدای از رویش ، ضخامتشون هم برگشته؟ اخه خیلی برام مهمه اگر رنگ موهام اینطوری کمرنگ باشه مجبور میشم رنگشون کنم چون رنگ مشکیو خیلی دوست دارم، از سمتی هم رنگ اسیب بدتر میزنن فقط

ممنونم دستتون درد نکنه، جدای از رویش ، ضخامتشون هم برگشته؟ اخه خیلی برام مهمه اگر رنگ موهام اینطوری ...

اره عزیزم ضخیمتر شده

نازک شدن یعنی ریشه مو ضعیفه داره از بین میره

وقتی ریشه خوب بشه ضخامت برمیگرده کامل

فقط گفتم باید صبر کنی من از کف سرش عکس گرفتم اول بعد یکماه یکماه دوباره گرفتم مقایسه کردم خداروشکر خیلی بهتر شده

فعلا امضا ندارم
اره عزیزم ضخیمتر شده نازک شدن یعنی ریشه مو ضعیفه داره از بین میره وقتی ریشه خوب بشه ضخامت برمیگرده ک ...

عزیزم منم عکس گرفتم ولی فقط بدتر شد.

دکتر هم رفتم..

الان ففول و بیتوتین و آمپول ب۱۲ ودی و نروتامین و فیناستراید و میخورم دریغ از تغیر

-قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم تن🌱