2777
2789
عنوان

رنگ مو مشکی

1 بازدید | 16 پست

من حس میکنم موهام قبلا مشکی تر بودن، الان انگار کمرنگ شدن رنگ طبیعیشون، میخوام موهامو رنگ مشکی کنم چون عاشق رنگ مشکیم، اگر موهامو از ریشه رنگ نکنم و ساقه رو رنگ کنم بازم موها احتمال سفید شدنشون بیشتر میشه؟ اخه شنیدم رنگ کردن موها باعث میشه موها سریعتر و بیشتر سفید بشن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از هجده سالگی دارم رنگ میکنم اصلا هیچ ربطی به رنگ کردن نداره سفید شدن ارثی هست ما پنجاه سالگی شصت ...

واقعا یعنی الان موی سفید ننداختین؟ و میتونم بپرسم چند سالتونه

الان 38 سالمه

خیلی خیلی کمه

انقدر کمه که هیچ کس تشخیص نمیده باید با ذره بین بیفتی دنبالش نه اطرافیان میفهمن نه ارایشگر

من از هجده سالگی دارم رنگ میکنم اصلا هیچ ربطی به رنگ کردن نداره سفید شدن ارثی هست ما پنجاه سالگی شصت ...

البته من موهام کاملا نازک شدن و فکر کنم اسیب دیدن بخاطر همین از اون مشکی بودن در اومدن چون قشنگ یه دسته از موهامو نگاه میکنم بعضی تار ها نازک و کمرنگن انگار قهوهای شدم و بعضی تار ها که هنوز ضخیمن قشنگ مشکیان، راهی هست که دوباره مو ضخیم بشه و از نازکی در بیاد؟ که اول برم سراغ اون اگر دیدم نشد بعد رنگ کنم

عزیزم نوزده سالمه و دخترم🤣

الهی عزیزم گفتم شاید ۴۰ سالته باشه بازم مشکی نکن روشن کن مشکی رنگ غمه من از ۲۰ سالگی بلوند شدم خواهرم موهاش مشکی هر هفته موهاشو لایت میکنم تا رنگش باز شه

ولی یه بار حدودای 27 سالگی مشکی پرکلاغی کردم خیلی بهم میومد

من همه رنگارو امتحان کردم انواع فانتزی و دکلره و مشکی و قهوه ای و شرابی

اول همه پرکلاغی بهم میومد یدونه هم بود شکلاتی بود اونم خیلی بهم میومد

الهی عزیزم گفتم شاید ۴۰ سالته باشه بازم مشکی نکن روشن کن مشکی رنگ غمه من از ۲۰ سالگی بلوند شدم خواهر ...

نه من عاشق رنگ مشکیاممم الان اصلا خیلی ناراحتم موهام نازک که شدن رنگشون هم کمرنگ شده هرکاری لازم باشه میکنم تا دوباره تار موهام ضخیم بشه، اگر نشد اونوفت مجبورم رنگ کنم

ولی یه بار حدودای 27 سالگی مشکی پرکلاغی کردم خیلی بهم میومدمن همه رنگارو امتحان کردم انواع فانتزی و ...

منم واقعا هیچ رنگی به پای رنگ مشکی نمیرسه بنظرم اصلا یه جذابیه و جوانی خاصی داره

۴۵ سالمه موی سفید خیلی کم دارم چشمام زیتونی هست موهامو بلوند میکنم همه فکر میکنن رنگ موی خودم هست هیچ وقت موهامو سیاه ندیدم زن باید خوش رنگ ولعاب باشه

مثل عمه های مامانم ماشاالله ۶۰ ۷۰ ساله ن دریغ از ی موی سفید

من ۳۶سالمه موهای جلوی سرم همه سفید شدن

الان 38 سالمه خیلی خیلی کمه انقدر کمه که هیچ کس تشخیص نمیده باید با ذره بین بیفتی دنبالش نه اطرافیان ...

خداروشکرر چقدر خوب، منم اگر به مامانم رفته باشم موهام ایشالا خدا بخواد دیر سفید میشن

خداروشکرر چقدر خوب، منم اگر به مامانم رفته باشم موهام ایشالا خدا بخواد دیر سفید میشن

اره خدا کنه به مامانت بری

ما هم به مامانم رفتیم سفید نمیشه

وگرنه بابام اینا از بیست سفید میشدن