آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
من هر شب از بچگی خواب مردگان رو میبینمچه مادرم باشه چه مادر بزرگم چه هر کیخواب پلی هست بین دنیای مرد ...
راستش من خواب یکی از اموات رو خیلی دلم میخواد که ببینم اتفاقا امشب حموم هم رفتم غسل پاکی هم کردم نمیدونم چیکارکنم که خوابشون رو ببینم خیلی نزدیک هم نیستن ها ولی خیلی دلم میخواد توی خواب ببینمشون و باهام یه حرفی بزنن به نظرتون باید چیکارکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش من خواب یکی از اموات رو خیلی دلم میخواد که ببینم اتفاقا امشب حموم هم رفتم غسل پاکی هم کردم نمی ...
اصلا ربطی به غسل و یا مذهب نیست
باید از ته قلبتون اونو فرا بخونید تا به خوابتون بیاد
به نیتش به کسی کمک کنید
اینجوری میاد
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
از ته قلبم هم خواستار این شدم که به خوابم بیان باهام دو کلمه فقط حرف بزنن یه سلام بدن ولی ندیدم دعا ...
از مادر خدابیامرزم براتون دعا میکنم