2777
2789
عنوان

مشاوره بدید

1 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من پسر هستم این صفحه خواهرمه لطفا نگید فیکی

یه دختری بود طلاق گرفته بود یکسال باهم دوست بودیم مجازی

بعد این با مردهای،زیادی دوست معمولی بود حد مرز هم داشت میدیدم ولی دیروز متوجه شدم از چتشون که با یکی قرار گذاشته و گفته دلم برات تنگ شده

اعصابم داغونه نظر بدید

خب

نظر چی بدیم

🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد فرزند ایران و جان فدای میهن،جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀

هر چیزی از هر کسی محتمله نباید ۱۰۰ درصد به کسی اعتماد کرد

وقتی توی رابطه هستی اجازه عصبانی شدن به خودت و طرف مقابل میدی یا از تنش توی رابطه فاصله میگیری و میخوای همه چیز با ارامش پیش بره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر چیزی از هر کسی محتمله نباید ۱۰۰ درصد به کسی اعتماد کرد وقتی توی رابطه هستی اجازه عصبانی شدن به خو ...

عصبی میشم داد میزنم بعد فاصله و فضا میدم

اخه این میگفت محاله با پیری وارد رابطه بشم یهو این سد