2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

49 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من میخوام انتخاب رشته کنم به نظر شماها چه رشته هایی برم از نظر شما برم که با این وضعیت کشور از هر نظر عالی باشه از نظر درامد بالا و بازار کار فوقالعاده عالی و بیکار نموندن و پولساز بودن و و......لطفا دقیق راهنمایی کنید

من به رشته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی علاقه دارم ولی شک هم دارم میگن بازار کار نداره و درآمد نداره تو ایران فایده نمیده و از این چیزا به خدا سردرگم هستم آخر سالم هست دوازدهم هستم لطفا راهنمایی کنید

با تشکر از شما ها

رشتت چیه؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رشته های مهندسی باید خودت بیفتی دنبال کار

مهندس کامپیوتر میشناسم ماهی 80 100 تومن درمیاره، میشناسم که هیچی درنمیاره

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشی و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖