2789

والا زاغ سوختن ما خودمون میزاریم رو گاز آب میشه شکلش در میاد ما خودمون نمیفهمیم چی به چیه ولی مادرشوهر از روی زاغ بهت میگه کرد بود زن بود یا چ شکلی بود

میشه برای عروسیم صلوات بفرستید ❤️

زاغ همون کلاغه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زاج منظورشه

حالا زاج چیه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حرفاشون درستم در میاد؟

اره یه بار زن همسایمون من رو دید به خانم مسنی بود قد کوتاه بود چاق و چشماشم درشت بود وقتی برام زاغ گذاشت بهم گفتی همچین شکلیه بهش ایمان آوردم واقعا درسته حرفاش

میشه برای عروسیم صلوات بفرستید ❤️

یه چیزی شبیه به نباته که خیلی ترشه و با اسپند دود میکنن

اها یه تیکه های بلوری سفید که توی اسپند هست؟

مرسی جواب دادی❤️

اره یه بار زن همسایمون من رو دید به خانم مسنی بود قد کوتاه بود چاق و چشماشم درشت بود وقتی برام زاغ گ ...

منم پیش یکی زاغ سوزوندم گفتن برا نامزدم دعا گرفتن

چند روزی خیلی قران و نماز باطل سحر خوندم دوباره رفتم زاغ سوزوندم گفتن دعاشون رفع شده و بزودی برمیگرده

خواستم ببینم راست میگن یا نه