2777
2789
عنوان

بارداری

1 بازدید | 28 پست

خانما سلام

من امروز فهمیدم باردارم ، برای زیر نظر بودن و زایمان بیمارستان محب یاس در نظرم هست ،

دکترهاشو میشناسید؟

و اینکه محب یاس اختیاری سزارین انجام میده؟

لطفا تو انتخاب دکتر کمکم کنید ، ترجیحا زیر میزی هم نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بلههمون میرزا کوچک خان سابق

من نزدیک اونجام.ببین کلا بیمارستاناموزشی هست و دانشجو ها عمل می کنن.و اسم استاد رو تو فیش ثبت می کنن.به نطرم پول داری نرو.وگرنه قابل قبوله

من نزدیک اونجام.ببین کلا بیمارستاناموزشی هست و دانشجو ها عمل می کنن.و اسم استاد رو تو فیش ثبت می کنن ...

عهه

من شوهرم واریکوسل عمل کرد

خیلی بنظرم اکی اومد

نه اگه اینطوریه نمیرم

کجارو پیشنهاد میدی؟

ببین راستش تو کتم نمیره بیمارستات خصوصی مثل نیکان برم خدا تومن پول بدم

اصلا نمیدونم کجا برم پیش کدوم دکتر

دکتر خودم زیر میزی میگیره زییاد

میخوام عوض کنم

عههمن شوهرم واریکوسل عمل کردخیلی بنظرم اکی اومدنه اگه اینطوریه نمیرمکجارو پیشنهاد میدی؟ببین راستش تو ...

من باردارم.بیمارستان مادران رو مد نظر قرار دادم.بیمه تکمیلی قبول می کنه.من پرسیدم امسال ۳۵ تومانه

عههمن شوهرم واریکوسل عمل کردخیلی بنظرم اکی اومدنه اگه اینطوریه نمیرمکجارو پیشنهاد میدی؟ببین راستش تو ...

دکتر من محجبه و اهل نمازه و زیر میزی نمی گیره.میخوای معرفی کنم برو پیشش.مطبش هفت تیر

دکتر من محجبه و اهل نمازه و زیر میزی نمی گیره.میخوای معرفی کنم برو پیشش.مطبش هفت تیر

دکتر نایب هاشمی رو میگی؟؟؟؟

اتفاقا اون مد نظرمه 😂😂😂

ولی خواستم یاس رو هم پرس جو کنم

دو تا از دوستام باهاش زایمان کردن

خیلی ازش تعریف میکنن

میگن خیلی دلسوزه زیر میزیم نمیگیره

مادران بیمارستانش خوبه؟

من باردارم.بیمارستان مادران رو مد نظر قرار دادم.بیمه تکمیلی قبول می کنه.من پرسیدم امسال ۳۵ تومانه

من بیمه تکمیلی ندارم فقط تامین اجتماعی دارم

میدونی شاملش میشه یا نه؟

یا آزادش میدونی چقدر میشه؟

دکتر نایب هاشمی رو میگی؟؟؟؟اتفاقا اون مد نظرمه 😂😂😂ولی خواستم یاس رو هم پرس جو کنمدو تا از دوستام ...

نه دکتر من عذرا ازموده است .بزن گوگل کن نظرات رو بخون.من چهار ساله پیشش می رم.مادران هم می ره زایمان می کنه.والا چند تا اشنا داشتم اونجا زایمان کردن راضی بودن.چون دستگاه nicu و زردی نوراد و جراح نوزاد همه چی داره

من بیمه تکمیلی ندارم فقط تامین اجتماعی دارممیدونی شاملش میشه یا نه؟یا آزادش میدونی چقدر میشه؟

به نطرم زنگ بزن فردا بپرس.تامین اجتماعی داره ولی نه اون جور که مفت دربیاد.فکر کنم برای دارو ایناست.

ازادش بهم گفت ۳۵ تومان.باز بپرس