2777
2789
عنوان

ترک کسی هس

1 بازدید | 15 پست

کوکوهفت لشکر خوشمزه اگه بلدین لطفا نکاتش بگین بهم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی؟

کوکو هفت لشکر ی غذاس من خیلی وقت قبل ی خانم ترک همسایمون بود درست کرد الان نیس من باردارم هوس کزدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان میشنوم این اسمو

شاید من اشتباه میگم والا من جنوبم ی همسایه داشتیم درست کرد برام الان باردارم هوس کردم چیزی ک یادم میاد از اسمش اینه

کوکو هفت لشکر ی غذاس من خیلی وقت قبل ی خانم ترک همسایمون بود درست کرد الان نیس من باردارم هوس کزدم

من ترکم ندیدم و نشنیدم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

من ترکم ندیدم و نشنیدم

تبریز ؟؟ من شاید دارم اشتباه میگم اسمش ولی ترکیب مرغ و سبزیجات بود دقیق یادم نیس باردارم هوس کزدم قبلا ی تبریزی براماورذ بود

الان شنیدم این چیه

شاید بهش. کوکو لوبیا سبز هم بگن

آره اون هست ولی رایج نیست زیاد من کلا دو سه بار درست کردیم

من زیاد یادم نیس ولی خیلی خوشمزه بود مرغ سبزیجات داشت

من زیاد یادم نیس ولی خیلی خوشمزه بود مرغ سبزیجات داشت

عزیزم توی اینترنت دستورش هست از اونجا بردار

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عزیزم توی اینترنت دستورش هست از اونجا بردار

میترسم وا بره مواد حروم شه