2777
2789
عنوان

چقدر سنگدل شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده من برات پرمیکنم تورابطع بودم قبلا

منم از کنار متاهلا رد شدم میتونم پر کنم😁

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

ربطی نداره ولی آدما میتونن به هم کمک کنن . کار پژوهشی هم قطعا برای جامعه مفیده

کمک به اجبار نمیشه اگر این اسمش سنگ دلیه کار شما هم ترحم خریدن و با آه و ناله کارجلو بردنه.

نرهای بیشرفی که توی سایت هستن،توی تاپیک های من نه نظری بدن نه درخواست بدن بیشرفا|برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

خوب عزیز دل الان شوهر از کجا گیر بیارم که پرسشنامه شما رو پر کنم:/

عنوان رو دیدم موندم چی شده

شما هم بهتره علاوه بر نی نی سایت تو گروه های دانشگاهتون هم بزارین همچنین کانال های مختلف

خوب عزیز دل الان شوهر از کجا گیر بیارم که پرسشنامه شما رو پر کنم:/عنوان رو دیدم موندم چی شدهشما هم ب ...

شما نمیدونید من چقدر تلاش کردم تا ۲۵۰ نفر پر کردن تا بالاخره اومدم اینجا کمک بگیرم و واقعا ناامید شدم دیگه

شما نمیدونید من چقدر تلاش کردم تا ۲۵۰ نفر پر کردن تا بالاخره اومدم اینجا کمک بگیرم و واقعا ناامید شد ...

به هر حال کار پژوهشی همین دردسرا رو داره دیگه:)

ولی خوب در کنارش لذت بخش هم هست

از افراد و ادمین هایی که کانال با اعضای زیاد دارن هم میتونین کمک بگیرین