2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

49 بازدید | 11 پست

از همه چی زده شدم بابام هیچی پول نداره سر کار نمیره چند ماه زندان بود کلی بدهی داره

منو مامان و خواهر کوچیکم موندیم چیکار کنیم هر روزمون بد میگذره دیگه خسته شدم همیشه میگم خودکشی کنم ولی بخاطر مامانم نمیتونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم

انشالله خدا به زندگیتون نور بتابونه

نمیشه خودت بری سرکار؟ چند سالته عزیزم؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم خیلی خوب درکت میکنم انشالله خدا به زندگیتون نور بتابونه نمیشه خودت بری سرکار؟ چند سالته عزی ...

16سالمه گشتم بهم کار ندادن متاسفانه خیلی جاها رفتم چون قیافمم ریزه میزس

خیلی زیاد درکت میکنم منم توی شرایط تو بودم و هستم

و توی این مدت شرایط بهتر شده باز بد شده و الان باز امید دارم که بهتر بشه

زندگی همینه پر پستی و بلندی

اما خب گاها انگار همه چی خیلی سخت میگذره خیلی دردناک میگذره

و فقط میتونم بگم هر چی که هست میگذره

مطمئن باش که میگذره و تا جایی که میتونی زندگی رو سخت نگیر و بیخیالش باش

نمیدونم شاید دو سال دیگه توی زندگیت در جایگاهی باشی که وقتی برگردی و به این روزها و شبی مثل امشب فک کنی فقط بهش لبخند بزنی

خیلی زیاد درکت میکنم منم توی شرایط تو بودم و هستم و توی این مدت شرایط بهتر شده باز بد شده و الان ب ...

😔😔کاش بگذره بخدا همیشه تپش قلب دارم با این سن کمم برعکس هم سنام اصلا دوست ندارم برم بیرون هیچ رفیقی هم ندارم فقط به زندگیمون هر روز فک میکنم و غصه میخورم

😔😔کاش بگذره بخدا همیشه تپش قلب دارم با این سن کمم برعکس هم سنام اصلا دوست ندارم برم بیرون هیچ رفیق ...

سعی کن بیشتر از همه با خواهرت رفیق باشی

و درس تو خوب بخونی

هر چند شاید توی این شرایط تمرکزت پایین باشه

اما سعی کن توی همین شرایط خوب درست بخونی

سعی کن بیشتر از همه با خواهرت رفیق باشی و درس تو خوب بخونی هر چند شاید توی این شرایط تمرکزت پایین ...

😔😔همین کار و میکنم ولی هر روز یک ماجرا پیش میاد حواسم از درسم پرت میشه