2777
2789
عنوان

سیگار

1 بازدید | 20 پست

چی میکشید؟

بچهها تون میدونن ؟

از خانواده و بقیه پنهان میکنید؟

توی خونه میکشید؟

اگه دوست نداشتید عمومی بگید لایک کنید درخواست بدم

و خدایی که به شدت کافیست 

میکشیدم وینستون خانواده ام هم خبر داشت دوربریام صمیمی بودم باهاشون خبر داشتن ولی گذاشتمش کنار ولی هم ...

خانوادت هم میکشیدن؟ اوکی بودن با تو؟

و خدایی که به شدت کافیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت هم میکشیدن؟ اوکی بودن با تو؟

مادرم خواهرام میدونستن مشکل اولش داشتن ولی گوش ندادم عادی شد ولی خانواده خودم اصلا سیگاری نیستن فقط من میکشیدم دیگه منم میکشیدم خیلی عادی شده بود تو خونه جلوشون میکشیدم

مادرم خواهرام میدونستن مشکل اولش داشتن ولی گوش ندادم عادی شد ولی خانواده خودم اصلا سیگاری نیستن فقط ...

شوهر و خانواده شوهرت مشکل ندارن؟

پنهان نکردی؟

و خدایی که به شدت کافیست 

شوهر و خانواده شوهرت مشکل ندارن؟پنهان نکردی؟

خانواده شوهرم نمیدونن اگه بدونن هم مهم نیست

شوهرم مشکل نداره خودم ولی نمیکشم ماهی شاید ی نخ شاید اونم نکشیدم ولی مجرد بودم یکسره میکشیدم

ببخشید توی بارداری و شیردهی هم میکشیدن گلم؟دیدی؟

نه نمیکشیدن گذاشته بودم کنار واسه بچه خیلی ضرر داره اگه باردار باشه احتمال خفگی

اگه شیردهی باشه بازم خطرناکه شیرش به احتمال زیاد خشک میشه

نه نمیکشیدن گذاشته بودم کنار واسه بچه خیلی ضرر داره اگه باردار باشه احتمال خفگی اگه شیردهی باشه بازم ...

مرسی عزیز دلم. دعا کن بتونم ترک کنم. دخترمم شروع کرده

و خدایی که به شدت کافیست 

ولی یه چیزی بگم اکثر آدمایی که دیدم سیگار میکشن جلو بچه هاشون در آینده بچه بزرگ میشه اون بچه از بوی سیگار از خوده سیگار بدش میاد هیچ وقت لب به سیگار نمیزنه

و یا چیز دیگه سیگار کشیدن نمیگم خوبه نه میگم بده

ولی تا حدودی به یه اندازه ای ترک کردنش که عالیه ولی بعضیا نمی تونن پیشنهاد میکنم سیگار بکشین ولی همیشه ظاهر خوبی داشته باشین مراعات بو دندون بکنین

نه کسی میفهمه نه کسی میگه سیگار بده فقط نزارین تاثیری رو دندون صورت بزارع