2777
2789
عنوان

عفونت واژن

310 بازدید | 28 پست

سلام خانوما مبخام تجربیاتتون از عفونت رو بگید برای درمان

من رفتم مسافرت و از سرویس های بین راهی عفونت گرفتم یک طرف واژنم ورم کرده و درد شدید داره بادارو خیلی بهتر شدم ولی بازم ورم داره دکتر گفت تا ۳ روز خوب نشه خودش باید تخلیه کنه چون ابسه کرده بگید چیکار کنم من واقعا تحمل جراحی و درد جدید ندارم

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم حس کردم خاست پول جراحی گیرش بیاد ولی ورم داره لابیام

بابا بیخیال خودت تو خونه با ژل بشور البته همیشه و هر روز نه فلوکلونازول بخور یا مترونیدازول ترشح داری هر روز شرتت عوض کن خوب خودتو خشک کن خوب میشی

بابا بیخیال خودت تو خونه با ژل بشور البته همیشه و هر روز نه فلوکلونازول بخور یا مترونیدازول ترشح دار ...

اخه خیلی متورم شده البته اولش زیادتر بود الان نصف شده ولی بازم هست

بابا بیخیال خودت تو خونه با ژل بشور البته همیشه و هر روز نه فلوکلونازول بخور یا مترونیدازول ترشح دار ...

انگار ک لابیام زده بیرون نمیدونم منوجه میشید یا ن

از روشای خونگی استفاده کن اگه احساس میکنی برا پوله دکترتو عوض کن..ببین عنبر نسا عالیه عالی

میترسم بدتر بشه عفونتش

کیست بارتولن هست حتما با آنتی بیوتیک بهتر میشه اگه به آنتی بیوتیک جواب نداد تخلیه میکنن

۶ تا امپول انتی بیوتیک زدم بهتر شد ولی کامل خوب نشد

میدونید چجوریه تخلیه ش؟سخته؟

دستکاریش نکنی یوقت عفونتت بدتر میشه،روزانه تو اب گرم بشین و اون ناحیه رو خوب خشک کن و لباس زیر تمیز ...

ن دستکاری نمیکنم ولی حقیقتش از جراحی میترسم خیلی درد داره؟چجوریه میدونیدشما؟

ن دستکاری نمیکنم ولی حقیقتش از جراحی میترسم خیلی درد داره؟چجوریه میدونیدشما؟

تجربه نداشتم ولی شنیدم زود تموم میشه از طرفی بعد از تخلیه چرک فشار از روی بدنتون برداشته میشه کم کم دردش اروم میگیره