2777
2789
چجوریه؟ یعنی دائم؟ منم بچه اولم و سرکلاژ شدم میترسم برای بعدیا هم بشم این تنها راه درمانه؟

بله دائم هست در سرکلاژشکمی برای زایمان حتما سزارین میشه ..اگه سرکلاژ واژینال جواب نده دکتر برای درمان پیشنهاد میده ..

منم دو بار سقط کردم یه بارم سرکلاژ واژینال کردم بازم سقط شد الان سرکلاژ شکمی کردم میخوام ببینم کیا نتیجه گرفتن .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام. من خودم انجام ندادم. ولی یکی از دوستام بعد از 6 بار بارداری ناموفق سرکلاژ شکمی کرد و بچش دنیا اومده

تازه اون لاپاراسکوپی هم نبود. سزارین کردنش انگار. خیلی خوبه نگران نباش

دکتر نگفته مشکلت چیه که اینطور شده؟ بچه هات چند هفته دنیا اومدن؟

خدای خوبم امیدم به فضل و رحمت بی انتهای توست💫🕊

سلام. من خودم انجام ندادم. ولی یکی از دوستام بعد از 6 بار بارداری ناموفق سرکلاژ شکمی کرد و بچش دنیا ...

شکر الهی ..

مرسی عزیزم لطف کردی .♡

من دوتا سقط ۲۰ هفته داشتم جنین و جفت پایین میومد سقط شدن دومی هم با سرکلاژ بازم سقط شد .دکتر گفت باید سرکلاژ شکمی بشی الان انجام دادم الان امیدوارم انش الله نتیجه بده