2777
2789
چجوریه؟ یعنی دائم؟ منم بچه اولم و سرکلاژ شدم میترسم برای بعدیا هم بشم این تنها راه درمانه؟

بله دائم هست در سرکلاژشکمی برای زایمان حتما سزارین میشه ..اگه سرکلاژ واژینال جواب نده دکتر برای درمان پیشنهاد میده ..

منم دو بار سقط کردم یه بارم سرکلاژ واژینال کردم بازم سقط شد الان سرکلاژ شکمی کردم میخوام ببینم کیا نتیجه گرفتن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. من خودم انجام ندادم. ولی یکی از دوستام بعد از 6 بار بارداری ناموفق سرکلاژ شکمی کرد و بچش دنیا اومده

تازه اون لاپاراسکوپی هم نبود. سزارین کردنش انگار. خیلی خوبه نگران نباش

دکتر نگفته مشکلت چیه که اینطور شده؟ بچه هات چند هفته دنیا اومدن؟

خدای خوبم امیدم به فضل و رحمت بی انتهای توست💫🕊

سلام. من خودم انجام ندادم. ولی یکی از دوستام بعد از 6 بار بارداری ناموفق سرکلاژ شکمی کرد و بچش دنیا ...

شکر الهی ..

مرسی عزیزم لطف کردی .♡

من دوتا سقط ۲۰ هفته داشتم جنین و جفت پایین میومد سقط شدن دومی هم با سرکلاژ بازم سقط شد .دکتر گفت باید سرکلاژ شکمی بشی الان انجام دادم الان امیدوارم انش الله نتیجه بده

شکر الهی ..مرسی عزیزم لطف کردی .♡من دوتا سقط ۲۰ هفته داشتم جنین و جفت پایین میومد سقط شدن دومی هم ...

نگران نباش حتما نتیجه میده. دوستم که گفتم همینطور بود. تو هفته 14 تا 24 شش تا بچه از دست داد. الان پسرش دنیا اومده سه ماهشه

سلام. من خودم انجام ندادم. ولی یکی از دوستام بعد از 6 بار بارداری ناموفق سرکلاژ شکمی کرد و بچش دنیا ...

ان شاءالله باردار شدی ریسک نکن

دوستم استراحت مطلق بود. غذا مامانش میاورد براش میزاشت فریزر. فقط گهگاهی نشسته روی صندلی ظرف میشست چون تنها بود.

شما هم استراحت کن. به خودت اصلا فشار نیار. بیرون نرو.

مهمتر از همه بسپار به خدا. مطمئن باش جواب میده.

من خودم نوزاد از دست دادم میدونم سخته. شما هم بچتون رشد کرده بوده. جنسیتش معلوم بوده. حتما خیلی سختی داشتید. امیدوارم خدا براتون به زیبایی جبران کنه✨